promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Való Világ: VV Anitának érzelmesen becsúsztatták hátulról – csak nem bírta ki huncutkodás nélkül a pultos lány
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki valami több is kialakulhatott volna VV Barna és VV Anita között, de utóbbi nem tudta megnyerni a párbajt.

Már egy hónapja zakatol a Való Világ 11, aminek nem rég ért véget a második párbaja. Ettől függetlenül ismét volt hirtelen kiesés, mivel VV Laminnak így kellett távoznia, aztán VV Henriknek kellett elhagynia a villát egy párbaj után.

A VV11 első női kiesője sokak nagy bánatára VV Anita lett. Bár inkább a játékosok közül volt néhány ember szomorú, mivel a nézők többsége azt szerette volna, ha VV Piros tér vissza a luxusbörtönbe. A pultos lány nem is tagadta, hogy Piros volt az, akivel a legkevésbé jött ki.

VV Anita továbbra is úgy véli, hogy a nyers őszinteség a célravezető minden helyzetben, ami lehet nem igazán tetszett a nézőknek. Bár azt mondta, ha újrakezdené a Való Világ 11-et, akkor ezt előfordulhat, hogy picit visszafogná. A kiesett villalakó VV Sajtit és VV Ricót tartja a legesélyesebbnek a végső győzelemre, mivel mind a ketten roppant erős személyiségek.

VV Rico alaposan bele volt zúgva VV Anitába, de utóbbi már az elején kijelentette, hogy nem lesz köztük semmi. Érdekes módon Anita mégis valamennyire megkedvelte az olasz csődört, és a kiesése után ő volt az, akitől elköszönt. VV Ricótól annyit kért, hogy semmiféleképpen se változzon meg, és maradjon mindig ilyen.

VV Anita csak elgyengült a végére, és VV Barna egy intim pillanatban becsúsztatta neki hátulról a huncurlécét. Persze nem kellett nagy dologra gondolni, inkább tényleg csak pajzán pillanatok voltak ezek. Érdekesség, hogy ezt VV Barna állítólag VV Pirossal is eljátszotta anno.

A Való Világ ügyeletes dzsigolója persze nem tudta magában tartani az információt, és rögtön eldicsekedett vele VV Bibinek. Másnap reggel csípős kérdéseket kapott a srác, aki mindent tagadott. Amúgy VV Barna már VV Bibit is kinézte magának. Az már tényleg a csúcsok csúcsa lenne, ha vele is alakulnak valami.

VV Barna különben szerette volna folytatni ezt a huncutkodást VV Anitával, de a lány már nem tért vissza a luxusbörtönbe a párbaj után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás