promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Anita hatalmasat villantott az utolsó buliján, egy felizgult villalakó pedig a bugyijával elégült ki
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ 11-ben VV Rico sosem tagadta, hogy egyszerűen odavan VV Anitáért.

Zakatol tovább az RTL Kettőn a Való Világ legújabb évada. Megy a játék, megy a taktikázás, de a bent lévők azért még nagyon messze vannak attól, hogy megnyerjék a 36 millió forintot. Érdemes jól körbenézni, mert új játékos már nem kerül be, szóval a luxusbörtönben ott van a Való Világ 11 nyertese.

Még sok minden változhat, és képtelenség előre látni, hogy a nézőknek ki lesz a legszimpatikusabb villalakó a legvégén. Sokaknak leesett az álla az elő szezonnál is, amit VV Vivi nyert meg, akit eléggé esélytelennek tartottak.

Fogynak a játékosok, mert lement a Való Világ 11 második párbaja. Az RTL műsorának első női kiesője VV Anita lett. A szavazók tehát úgy döntöttek, hogy VV Piros térjen vissza a villába, akinek azért nem örült mindenki bent. VV Anita mellett eddig VV Henrik, és VV Lamin esett ki, persze utóbbi párbaj nélkül.

Nem fogta vissza magát VV Lissza és VV Anita, akik forró táncot lejtettek a jakuzzi tetején, a villa hímnemű tagjainak legnagyobb örömére.  Tehát VV Anita még utoljára kitombolta magát, de sajnos már nem térhet vissza a VV11-be. A merész villantásait tényleg érdemes megnézni a videóban.

VV Anitába VV Rico iszonyatosan bele volt zúgva. Amikor páros hét volt a Való Világban, azt is együtt töltötték, de a lány az elején leszögezte, hogy biztosan nem akar semmit az olasz csődörtől.

VV Rico és VV Márió, miután VV Anita bugyiját szagolgatták a mosókonyhában, megfejtették, hogy a taszítás egyenlő a vonzással, tehát Anita csakis azért utasíthatta el Ricot többször is, mert akar tőle valamit. Ezeket a jeleneteket VV Anita azután nézhette meg a BeleValóVilágban, miután kiesett.

VV Anita végül elbúcsúzhatott a villalakóktól, és persze szólt néhány szót VV Ricóhoz is, akinek azt tanácsolta, hogy ne változzon meg nagyon. Tény, hogy VV Rico fura stílusát elég sok néző szereti, és a villalakónak már rajongótábora is van.

Ugyebár arról a VV Ricóról beszélünk, aki nem félt az se kimondani, hogy 13 éven keresztül közösülne VV Anitával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás