promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda a szilikonmelleivel hangolódik az ünnepekre, a látvány még a jeges szélvédőt is leolvasztja
Borítókép:  YouTube.com/LakatosLevente (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A népszerű modell és jogász dögös szettben osztotta meg Instagram-követőivel, hogy már hangolódik a karácsonyra. 

A 36 éves egykori szépségkirálynő még mindig remek formának örvend, több mint 308 ezren követik őt Instagramon, ahol rendre közszemlére is bocsátja gömbölyded idomait. Fiatalabb korában több férfimagazinnak is megmutatta bájait, a múlt hónapban azonban már egy érett nő benyomását keltette a Hot! magazinnal készült interjújában.

Úgy fogalmazott, hogy évek óta pszichológushoz jár, sok időt fordít a jellemfejlődése mellett arra is, hogy minél jobban megismerje önmagát a spiritualitás eszközein keresztül. Szóba hozta a mai férfiak udvarlási szokásait is, amelyekkel egyébként cseppet sem elégedett.

Régimódi vagyok, szeretem, ha udvarolnak nekem, szeretek sok időt együtt tölteni. A modern, elképesztően gyors világban nehezen fogadom el, aki tíz napon belül felvetette, hogy utazzunk el együtt. Nem könnyű a férfiakkal, sok esetben megközelíthetetlenek, vagy pár hét után feladják”

- nyilatkozott a lapnak Zimány. 

Hozzátette azt is, hogy például múzeumba se hívták már évek óta, szóval nem igazán kreatívak a férfiúk, akikkel randevúzni szokott a szőke szépség.

Nemrég az RTL Klub Reggeli című műsorában úgy tűnt, hogy megviselik őt a negatív kommentek, amiket kapni szokott néha a tökéletesen beállított fotói alá. Szerinte nagy igazság, hogy ami másban zavar minket, azt magunkban kell keresni. Más kérdés, hogy a jelenlegi magyar valóságban mennyire hat provokációnak az, hogy rendre luxusnyaralásokról posztol, vagy méregdrága ruhákban villog a látszólag fényűző hétköznapjaiban. 

Az utóbbi napokban a közösségi média oldalának követői megcsodálhatták azt is, hogy milyen gyönyörű szettben várja a karácsonyt Linda. Mondanunk sem kell, egy sejtelmesen eltakart, de azért kissé kivillanó dekoltázs most sem hiányozhat az összképről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás