promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda imádja, ha így küzd a kegyeiért egy férfi - privát részleteket osztott meg a modell
Borítókép:  YouTube.com/TatárCsilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zimány Linda interjút adott a Hot! magazinnak, és megosztotta a nagyérdeművel, hogy milyen elvárásai vannak egy férfitól, aki éppen neki udvarol. 

A népszerű modell és ügyvéd a magazinban beszélt a párkapcsolatairól is, így természetes, hogy szóba jöttek az udvarlási szokások is. Linda régimódi lánynak tartja magát, nem igazán tud azonosulni a mai generációs pasikkal. Az utóbbi években pszichológushoz jár, próbál fejlődni spirituálisan, illetve dolgozik azon is, hogy megnőjön az önbizalma. 

Régimódi vagyok, szeretem, ha udvarolnak nekem, szeretek sok időt együtt tölteni. A modern, elképesztően gyors világban nehezen fogadom el, aki tíz napon belül felvetette, hogy utazzunk el együtt. Nem könnyű a férfiakkal, sok esetben megközelíthetetlenek, vagy pár hét után feladják”

- nyilatkozta az újságnak Linda. A modell szót ejtett arról is, hogy például múzeumba se vitték el őt már jó pár éve.

Nemrég az RTL Klub Reggeli c. műsorában is megfordult Linda, ahol a közösségi médiával kapcsolatos szokásairól, véleményéről mesélt Szabó Zsófiékkal. Nehezményezi a negatív kommenteket, amiket kap, hiszen szerinte a pszichológia elsőszámú törvénye, hogy ami másban zavar, azt magadban kell keresni. Linda egyébként nagyon aktív a közösségi médiában, hétről hétre elkápráztatja a követőit csodásan belőtt képekkel, azonban úgy tűnik, a negatív visszajelzések komoly hatással bírnak rá. Amint említettük, évek óta pszichológushoz jár önbizalma fejlődésének érdekében, és úgy fogalmazott, hogy jelenleg külsőleg és belsőleg is jól van.

A teljes beszélgetést itt tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás