promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Reni alig várta, hogy pajzánul nyalókázza VV Barnát odalent, viszont a villalakók mindig bekavartak
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ rekordját huncutkodásban VV Virág és VV Dani tartja, de ez akár meg is dőlhet.

Hihetetlen, de a Való Világ már több mint három hete zakatol, és továbbra sincs megállás. Jól nézzünk körbe, mert a bent lévő játékosok közül valaki 36 millió forinttal lesz gazdagabb. Akad olyan villalakó, aki már elkezdett taktikázni, de persze olyan is, aki csak élvezi az életet.

Közéjük tartozik VV Barna is, akiről nem olyan rég kiderült néhány dolog a múltjából. Az egyik Facebookos csoportban leplezték le a Való Világ szépfiúját, hogy anno testi sértés miatt körözte a rendőrség. Erről még lehet mesélni fog odabent valamikor, vagy már szeretné elfelejteni? Mindenesetre elég sokan kíváncsiak lennének arra, hogy mi történt vele 2020-ban.

VV Barna a Való Világ 11 falain belül is szabályt szegett, és a „Nagy Testvér” mindent figyel, így nem úszhatta meg büntetés nélkül. Innentől kezdve mind a két kezén egy bokszkesztyűt kell hordania, amiben két mikrofont tart, szóval a nézők most már tényleg mindig fogják hallani.

Azt gondolnánk, hogy innentől kezdve jófiúként tűrte a büntetést, de abszolút nem. Mivel a Való Világ ügyeletes dzsigolója evés közben levette a kesztyűt a kezéről, egy rakat bébiételt kellett megennie. Természetesen rosszul is lett a sok finom pürétől.

VV Barna bár próbálkozik másoknál (például VV Piros bugyijába is bejutott), de ha megkívánja VV Renit, akkor bármikor visszatérhet hozzá. A lány a beköltözés előtt megemlítette, hogy szexmániás, így biztosan nem fogja kibírni huncutkodás nélkül a Való Világban. Még nem tartunk ott, de ha VV Barna és VV Reni sokáig játékban maradnak, akkor lehet meg fogják tudni dönteni VV Virág és VV Dani szexelős rekordját.

Bár most Barna nem tudja használni a kezét, azonban VV Reni megsajnálta emiatt, így úgy döntött, hogy a szájával fogja kezelésbe venni a paplan alatt. Na igen, csak a villalakók nem engedték a nyalókázást, legalábbis az elején, mivel mindig valaki megzavarta a szexet.

Azért nem kell aggódni, mert VV Barna, ha nehezen is, de el tudott jutni a csúcsra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás