promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Barna körözött személy volt – ezért kereste a magyar rendőrség a Való Világ dzsigolóját
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ilyenkor mindig jön az, hogy titkok kerülnek elő a Való Világ lakóiról: most VV Barna múltjából bukkant fel egy rendőrségi ügy.

Az emberek bebizonyították, hogy még 2022-ben is szükségük van valóságshowkra, így berobbant a Való Világ 11 az RTL kettőn, ahol a több mint három hét alatt rengeteg minden történt. Sokak szerint elképesztő belegondolni, hogy a bent lévők közül valaki tényleg 36 millió forinttal lesz gazdagabb.

Azt ilyenkor persze még a nézők se nagyon tudják, hogy kit fognak a jövőben esetleg megutálni, vagy éppen megkedvelni. Két nem szimpatikus személy már elköszönt: VV Lamin és VV Henrik kiestek a játékból, és VV Piros pedig párbajozni készül valakivel.

Jobb, ha minden játékos tudatosítja magában, hogy nem a bent lévőknek kell 100 százalékosan megfelelnie, hanem a nézők szimpátiáját kell elnyernie, mivel ők döntenek, hogy ki megy, és ki marad.

Annyi biztos, hogy VV Barnát a többség egy nagyon izgalmas karakternek tartja, viszont a dzsigolós stílusa elég sok rajongónak nem jön be. Be is vallotta, hogy minden lányban lát valami szépet, bár nála ez a legtöbbször annyit jelent, hogy mindenkit ágyba vinne, még Schumacher Vandát is, aki most nem olyan Nádai Anikót váltotta Puskás Peti mellett.

VV Barna bejutott már mondjuk VV Piros bugyijába is, de VV Renivel hancúroznak a legtöbbet. Olyan jeleneteket kapunk tőlük, mint amiket anno VV Virág és VV Dani produkáltak a Való Világ előző évadában.

Az internet korában nem lehet végképp eltörölni a múltunkat, bármit is tettünk, azt nehéz eltitkolni. Anno VV Virágról készültek kompromittáló képek az egyik felnőtt oldalra, de végül nem ment bele, hogy ezzel keressen pénzt.

Most VV Barna múltjából, pontosabban 2020-ból került elő, hogy a Való Világ 11 játékosát körözte a rendőrség. A fotót A Nagy Bulvárcsoportba töltötte fel valaki Facebookon, amit ide kattintva jobban is szemügyre tudtok venni. A kép nagyon úgy néz ki, hogy valódi, és VV Barnára testi sértés miatt adott ki elfogatóparancsot a Pécsi Járásbíróság.

Ez persze már múlt, azóta VV Barna igazán jól érzi magát odabent, bár most pont büntetésben van, de VV Reni segít neki elviselni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás