promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűha: VV Bibi csodás cicijéért rajonganak a nézők, de közben bizarr jelentek is előkerültek a Való Világ zuhanyzójából
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Reni, VV Piros, és VV Melina közösen zuhanyozott, de csatlakozott hozzájuk egy fiú is.

Már több mint három hete tart a Való Világ 11, aminek rövid időn belül meglesz a harmadik kiesője is. Most lányokból van több bent, mert eddig két fiú, VV Lamin, valamint VV Henrik távozott az RTL műsorából. Előbbitől a bunkó stílusa miatt fordultak el a nézők, míg utóbbi nem tudta túlságosan megmutatni magát. Persze VV Melina sem, akivel párbajozott, de mégis úgy döntött a többség, hogy a lány kalandjait néznék tovább.

Az itt szintén benne volt a pakliban, hogy a VV11 rajongói meg szerették volna nézni, hogy VV Melina és VV Dani között mi bontakozik ki.

Annyi már egészen biztos, hogy VV Piros párbajozni fog valakivel. Megtehette volna, hogy beveti a piros kendőt, amit anno megszavaztak neki a nézők, de úgy döntött, hogy nem fogja használni. Ez bizony egy merész húzás, mivel megúszhatta volna vele az összecsapást. Annyit lett volna a dolga, hogy eldönti, ki menjen helyette párbajozni, de VV Piros saját magára szavazott.

A Való Világ bár rengeteg trash-jelenetet zúdít rá a nézőkre, de ettől függetlenül egy komoly játék, aminek 36 millió forint a főnyereménye. Tudjuk nagyon jól, hogy a „Nagy Testvér” figyel, és ha a játékosok szabályt szegnek, annak meglesz a következménye.

Akadt egy kis baki, mivel a kiválasztott a kiválasztásig nem mondhatja ki annak a nevét, akit ki akar hívni. Mivel VV Piros ezt megtette, így VV Bibit nem viheti ki párbajozni. Utóbbi ennek visongva kezdett el örülni a nappaliban, amikor Puskás Peti megtette a bejelentést.

Közben rendkívül bizarr jelenetek kerültek el a Való Világ zuhanyzójából. VV Reni, VV Piros, valamint VV Melina egy fiúval, VV Ákossal zuhanyoztak. Persze semmilyen orgia nem történt, hanem a négyes elkezdte énekelni a fürdőben a „Piros lett a pipacs virága” című klasszikus nótát.

A lányok többsége még mindig csak bikiniben merte bevállalni a zuhanyzást, kivétel ez alól VV Bibi, aki mindenét megmutatta a kamerának, és ezzel a rajongóknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás