promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elélvezős büntetés: VV Anita felizgatta, majd VV Reni kezelésbe vette a bokszkesztyűs VV Barnát
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ 11-ben kemény büntetést kapott VV Barna, de még így sem kell lemondania a szexről.

Hihetetlen, de a Való Világ már több mint három hete zakatol, és továbbra sincs megállás. Jól nézzünk körbe, mert a bent lévő játékosok közül valaki 36 millió forinttal lesz gazdagabb. Akad olyan villalakó, aki már elkezdett taktikázni, de persze olyan is, aki csak élvezi az életet.

Közben megtörtént a kiválasztás, és a legtöbb jelölést érdekes módon VV Piros kapta, akit úgy néz ki útközben megutált a legtöbb játékos. Még VV Barna is rárakta a jelét, aki anno még a bugyijába is bejutott. A villafiú hosszabb monológot tervezett, de ezt már nem volt ideje elmondani, mivel a legvégén rakta rá a jelet VV Pirosra.

VV Pirosnak stílusosan volt egy piros kendője, vagyis kiküldhetett volna maga helyett valaki mást a párbajra, de ahogy a múltkor megjegyezte, ez meg se fordult a fejében. Közben akadt egy kis gond is, mivel a kiválasztott a kiválasztásig nem mondhatja ki annak a nevét, akit ki akar hívni. Mivel VV Piros ezt megtette, így VV Bibit nem viheti ki párbajozni.

A Való Világ bár rengeteg trash-jelenetet zúdít rá a nézőkre, de ettől függetlenül egy komoly játék káprázatos főnyereménnyel. Tudjuk nagyon jól, hogy a „Nagy Testvér” figyel, és ha a játékosok szabályt szegnek, annak meglesz a következménye.

VV Barna is szabályt szegett, ami után egy igazán komoly büntetést szabtak ki rá. Innentől kezdve mind a két kezén egy bokszkesztyűt kell hordania, amiben két mikrofont tart, szóval a nézők most már tényleg mindig fogják hallani.

VV Anita az elején röhögött, majd poénból elkezdte felizgatni kicsit a Való Világ 11 dzsigolóját, aki innentől nem tudja bevetni a kezeit az ágyban. Végül ismét VV Reni lett a megmentő, akinek a mellbimbójára megint lecsapott VV Barna, aki egy kis extrát is kapott a takaró alatt. Így már rögtön más szemmel nézett a büntetésre.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás