promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Rico reggeli merevedése teljesen megzavarta az agyát
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ egyik legérdekesebb figurája megmutatta azt is, hogyan szeretkezne egy nővel.

Harmadik hete tart a Való Világ 11, és az RTL műsorában már rengeteg minden történt. Jól nézzünk körül, mert a bentiek közül valaki 36 millió forinttal lesz gazdagabb a végén. Azt ilyenkor persze még a nézők se nagyon tudják, hogy kit fognak a jövőben esetleg megutálni, vagy éppen megkedvelni. Két nem szimpatikus személy már elköszönt: VV Lamin és VV Henrik kiestek a játékból.

Új románc is van kibontakozóban a Való Világ új évadában a sok dráma, és a 18 karikás jelenetek mellett, mivel VV Melina és VV Dani igazán kezdenek egymásra találni. Ezt valószínűleg a nézők is szerették volna, mivel a párbaj során a lányt juttatták vissza a villába.

A páros hét alkalmából ugyebár a villafiúknak ki kellett választani egy lányt, akivel eltöltik a hetet úgy, mintha házaspárok lennének. Volt randizás, esküvő, és eljutottak arra a pontra is, amikor gyerekük van.

Volt olyan pillanat, amikor apukák előkapták a telefonjukat és megosztották tapasztalataikat a gyermeknevelésről. Nem voltak restek elárulni azt sem, hogy az anyukák hogyan viselik az újszülött villababákat. Így tett VV Rico is, aki gyorsan meg is magyarázta, hogy a reggeli merevedése miatt volt goromba VV Anitával.

VV Rico tényleg különleges figurája a Való Világ 11-nek, akit pont a hülyeségei miatt szeretnek az emberek.

A múltkor a fiúknak elszabadult a fantáziája a nyugiszobában, és górcső alá vették szexuális szokásaikat. VV Rico még azt is megmutatta, hogyan tenne magáévá egy lányt. Ezek is voltak olyan érdekes jelenetek, mint amikor a nappaliban kezdett el önkielégítést végezni.

VV Sajti oda is pirított VV Ricónak, hogy az a dolog a haverját odabent, hogy bárkivel is ágyba bújjon. Ugyebár a Való Világ 11 ügyeletes dzsigolója alapból is VV Barna.

Közben megtörtént a kiválasztás, és a legtöbb jelölést érdekes módon VV Piros kapta, akit úgy néz ki útközben megutált a legtöbb játékos. Még VV Barna is rárakta a jelét, aki anno még a bugyijába is bejutott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás