promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Barna a nappali közepén kezdte el izgatni VV Reni mellbimbóját, aztán jött a robbanás az ágyban
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki VV Barna tényleg nem bírja ki VV Reni nélkül.

Zakatol tovább a Való Világ 11, ami harmadik hétnél tart, így a nézők kezdik kiismerni már a villalakókat valamennyire. Persze nincs könnyű dolgok, mivel annyi minden történik a villában, hogy nehéz kiválogatni az összefoglalóban a legjobb jeleneteket. Persze a kamerák figyelmét semmi sem kerüli el.

Eddig két kieső volt a játékban: az egyik VV Lamin, míg a másik VV Henrik. A játékosok tudják, hogy senki sincsen biztonságban. Például hiába kedvelnek bent valakit, ha a nézők nem szimpatizálnak vele, akkor az illető biztosan ki fog esni egy idő után.

Annyi biztos, hogy VV Barnát a többség egy nagyon izgalmas karakternek tartja, viszont a dzsigolós stílusa elég sok rajongónak nem jön be. Be is vallotta, hogy minden lányban lát valami szépet, bár nála ez a legtöbbször annyit jelent, hogy mindenkit ágyba vinne, még Schumacher Vandát is, aki a BeleValóVilág műsorvezetője.

Most a villafiú páros hét alatt VV Krisztivel került közelebbi kapcsolatba, de olyan magasságokba nem tudott eljutni vele, mint VV Renivel, aki nem kapott "férjecskét" a játékban, így egyedül maradt. Például amikor a párosok romantikus vacsoráztak, ő volt a felszolgáló, ami eléggé hálátlan feladat volt.

VV Barna valószínűleg tudta, hogy bár próbálkozik másoknál, de ha megkívánja VV Renit, akkor bármikor visszatérhet hozzá. A lány a beköltözés előtt megemlítette, hogy szexmániás, így biztosan nem fogja kibírni huncutkodás nélkül a Való Világban.

A fenti cikkünkben meg is lehet nézni, hogy néha alaposan el tudják engedni magukat. Akkor ugyebár a nappaliban estek egymásnak, és VV Barna hátulról kukkantott be VV Reni szentélyébe. Most a dzsigoló ismét nem zavartatta magát, és mindenki szeme láttára kezdte el izgatni a lány mellbimbóját.

VV Barna végül megkapta azt, amit várt VV Renitől, vagyis a kielégülést. Érdekes volt a párbeszédük előtte, de terítékre került az is, hogy kint valószínűleg ugyanúgy ellenének egymással. Szóval aki bátor, az a mellbimbóizgatás után megnézheti a videóban VV Barna nagy robbanását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás