promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Bibi hancúrozott egyet VV Laminnal, majd terhességi tesztet csinált - kiderült, kilyukadt-e az óvszer
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pár hete tart a Való Világ 11. szériája, de az egyik versenyzőnek máris terhességi tesztet kellett csinálnia. 

A műsor aktuális szériája finoman szólva is erősre sikeredik: szinte minden egyes napra jut valamilyen botrány. Legyen szó bűncselekményről, tettlegességig fajuló esetről, vagy párnák alatti hancúrozásról - kijelenthető, hogy biztosan nem unatkoznak a VV-rajongók. 

Arról már írtunk a napokban, hogy pár adással ezelőtt történt egy bejelentés, miszerint VV Bibi közölte a többi játékossal, hogy szerinte terhes a nemrég kiesett VV Lamintól, akivel pár hete feküdtek le. Az óvszer a lány szerint kilyukadhatott, amit használtak az aktus során. 

VV Bibi arról panaszkodott, hogy szúr a hasa, étvágytalan, máskor pedig rájön a falási roham. Bibi egyébként akkor határozottan kijelentette, ha bebizonyosodik, hogy várandós, akkor megtartaná a babát, még úgy is, ha Lamin nem támogatná őt ebben a döntésében. 

Íme a jelenet, mikor Bibi megosztja a többiekkel a hírt, ami finoman szólva is lesokkolja a villalakókat.

Az eset óta VV Bibi terhességi tesztet kért a műsor szervezőitől, amelyet végül meg is kapott. Mondanunk sem kell, mekkora szenzáció lenne ez a Való Világok és a magyar televíziózás történetében, hiszen ehhez hasonló még nem esett meg, illetve felmerül a kérdés, hogy meddig folytatná a játékot egy pozitív teszt következtében Bibi, ha egyáltalán folytatná. 

A hír hallatára a villalakók elkezdték a pelenkázást gyakorolni egy játékbabán, miközben Bibi reggel megcsinálta a tesztet.

„A teszt negatív lett, viszont nem tudom... kettősség van bennem. Azt érzem, hogy igen, a teszt azt mutatja, hogy nem... kavarodás van a fejemben, de adott egy kis megnyugvást, csak akkor meg mik azok a dolgok, amik vannak velem? Ezt nem értem..."

- elmélkedett a filozófus, VV Bibi.

A feszült jelenetet alább tudod megtekinteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás