promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló fordulat a Való Világban: teherbe esett az egyik villalakó?
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

VV Bibi szavaitól mindenkinek kikerekedett a szeme a Való Világ villájában.

Mindössze pár hete megy a Való Világ 11. szériája, de máris botrányt botrányra halmoznak a villalakók, akik az ideiglenes luxusotthonukat szinte az első pillanatban kéjlakká változtatták, ez az állapot pedig azóta is tart, hiszen szinte nincs is olyan este, hogy valaki ne akciózna a másikkal, akár a többiek jelenlétében is – nemrég például VV Melina és VV Dani huncutkodtak egyet a párnák között:

A tegnap esti adásban megtörtént az eddigi talán legdurvább bejelentés is, amire aztán tényleg senki se számított, ugyanis VV Bibi azzal sokkolta a többi játékost, hogy kijelentette: szerinte ő terhes VV Lamintól, akivel nagyjából 2 héttel korábban feküdtek össze, és lehet, hogy kilyukadt az óvszer, amit az aktus közben használtak – ráadásul mindezt éppen dohányzás közben osztotta meg a többiekkel.

VV Bibi elmondta, hogy szúr a hasa, néha teljesen étvágytalan, utána pedig mindent összeeszik. A szavai hallatán mindenkinek kikerekedett a szeme, majd felmerült a kérdés, hogy mi lesz, ha esetleg tényleg teherbe esett a villában a villalakó. VV Bibi határozottan kijelentette, hogy ő megtartaná a babát, még úgy is, ha VV Lamin esetleg nem akarná vele közösen felnevelni.

Egyelőre még kérdéses, hogy VV Bibi megérzése jó-e, és valóban várandós az első héten kiesett VV Lamin gyermekével, vagy sem, de akárhogy is lesz, az biztos, hogy eddig ez a Való Világ egyik legmeghökkentőbb pillanata – itt lehet megnézni videón az egészet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás