promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Melina és VV Dani kielégítették egymást a párnák közt - újabb kamatyolás a VV-ben
Borítókép:  RTL (screenshot/ValóVilág)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mire jó a nyugiszoba?

Még alig vannak bent az idei villalakók, de már lassan olyan, mintha mindenki mindenkivel lett volna a takarók alatt. De legalább minden második személy a csókig azért eljutott, így vagy úgy valakivel. Mondjuk, amíg önként és dalolva mennek bele ezekbe a helyzetekbe, addig nincs is semmi baj ezzel: és most azt engedjük el, hogy milyen erkölcse lehet egy olyan személynek, aki kamerák előtt bújik ágyba a másikkal, vagy éppenséggel kényeztet másokat.

A kinti világban is előfordulnak ezek a szituációk, csak azok nincsenek nap mint nap az arcunk elé tolva.

Legutóbb VV Melina és VV Dani volt az, akik a minap úgy döntöttek, hogy ők bizony bevonulnak békésen a nyugiszobába, hogy ne zavarja őket senki. De már az egész napjukat összekötözve töltötték, és a folyamatos ölelkezésekből lehetett már sejteni, hogy megvan köztük az a tüzesen bizsergető érzés, amit nagyon nehezen lehet eloltani.

A mosokonyhában Melina meg is jegyezte a fiúnak az ölelés előtt, hogy

„Kikészülünk!"

A következő képkockákon pedig már az volt látható, hogy a két említett személy egymás mellett fekszik, Dani pedig megkérdezi a lánytól, hogy romantikázni akarsz? Melina erre kifejtette, hogy:

„De nem olyan, mintha egy faházban lennénk egy erdőben?"

Ezt azért vitatnám, és látszólag a fiú is már a jövővel volt elfoglalva, mert a végén a kamera elől eltűnnek mindketten a takaró alá bújva és már csak a minden kétséget kizáró hangokat lehet hallani.

Hangos cuppogások, suttogó nyögések, a takaró finom mozdulásai, igen, újabb párosnak sikerült besétálni sikeresen az erdőbe. Vajon kik lesznek a következők?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás