promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó ultradögös verdával jár, ez a SUV nem olcsójánosoknak való
Borítókép:  RTL (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető alighanem imád vezetni.

Nagyot fordult Nádai Anikóval a világ egy év alatt, hiszen januárban romantikus lánykérést tartott számára a párja, Hajmásy Péter a dominikai tengerparton, aztán megszületett az első közös gyermekük is.

A 33 éves műsorvezetőnő fantasztikus szakmai feladatot is kapott, hiszen az RTL-en a Való Világ 11. évadának háziasszonya lehetett, bár erről éppen most mondott le, mert úgy vélte, túl korán tért vissza a munkához a szülés után.

A családja mellett Anikó másik szenvedélye alighanem az autó, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a közösségi médiában gyakran feltűnik a járgánya társaságában. Úgy tűnik, hogy az év elején egy dögös, bordó Toyota RAV4-gyel járt, a nagydarab SUV listaára 13 millió forintnál kezdődik.

Hajmásy Péter is a japán márkához ragaszkodik, még februárban pedig közös képen szerepelt a két családi autó. Mondjuk ennek nem túl kellemes apropója volt, tudniillik az egykori kosaras kocsiját kissé összetörték, de aztán a forgalmazó gyorsan a segítségükre sietett.

Anikó áprilisban aztán már egy szürke RAV4-ben feszített, ami az elmondása szerint családi autónak is kiváló, vagyis már akkor előre terveztek azzal, hogy bővülni fog a família. Mivel a műsorvezető nagyobbik kisfia éppen most kezdte el az általános iskolát, ezért valószínűleg a városi forgalomban is alaposan próbára teszi a kocsiját.

És persze attól sem riad meg, hogy néhanapján maga vigye el a mosóba, ahol saját kezűleg tisztítgatja végig. A gépi mosással szemben előnyben részesíti a kézit, ami kétségkívül kíméletesebb megoldás egy ilyen drága masina esetében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás