promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: Nádai Anikó azonnali hatállyal távozik a Való Világból
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó közölte, hogy otthagyja a Való Világot.

Váratlan és fájdalmas hírt közölt az RTL Magyarország péntek késő délután, nem sokkal a Való Világ 11. évadának aznapi adása előtt. Közleményükben ugyanis bejelentették, hogy Nádai Anikó azonnali hatállyal távozik a műsorból, ugyanis úgy véli, hogy túl korán tért vissza a munkához kisfia, Alex születése után.

Nádai Anikó több évadon keresztül vezette az RTL Kettő-n futó valóságshow esti összefoglalóit és élő show-jait. A 11. évad novemberi indulása óta azonban be kellett látnia, hogy jelenleg még gyermekeivel kell törődnie. A Való Világ készítői természetesen maximálisan támogatják a döntésében.

Nádai Anikó e szavakkal indokolta a visszavonulását:

„Nagyon nehéz volt beismerni, de túl korán vetettem magam újra munkába.Alex babám még anyatejes. Sokszor felébred este és éjjel s persze kell neki a jelenlétem. Patrik pedig most lett első osztályos, természetes, hogy ő is nagyon igényli a figyelmem, így bármennyire nehéz is volt, de be kellett látnom, hogy nekem teljes értékűen mellettük van most a helyem”.

Nádai Anikót a péntek esti Való Világ összefoglalóban láthatják utoljára a nézők. Ugyan a csinos műsorvezető most kénytelen otthagyni a produkciót, ez nem azt jelenti, hogy ne maradna az RTL Magyarország kiemelt alkalmazottja, és a Való Világ készítői is bíznak benne, hogy fognak még a jövőben együtt műsort készíteni vele.

Pár perccel ezelőtt tette közzé Anikó az alábbi posztot a Facebook oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás