promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szakított a magyar botránykirálynő, nem sokáig boldogították egymást
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A luxusözvegy máris megunta volna a pénzes pasiját?

Berki Mazsit sokan az egyik legnagyobb botrányhősnek tartják Magyarországon, aki eléggé megosztja az embereket. Miután Berki Krisztián tragikus körülmények között hunyt el még májusban, felesége, Mazsi rövid idő múlva egy másik férfi mellett kereste a boldogságot.

A magyar luxusözvegy egy menő üzletemberrel jött össze, akinek köszönhetően folytatni tudta megszokott, fényűző életét. A férfi ráadásul még egy méregdrága, komoly milliókat érő luxusjárgányt is adott párja alá, hogy azzal furikázzon a városban. Nem is olyan régen még ezzel az autóval fotózták le, mikor kiszállt belőle a TV2 székháza előtt.

Bár Berki Mazsi anyagi problémáin sokat segített, hogy egy pénzes emberrel jött össze, úgy tűnik eddig tartott a luxusrománc, ugyanis a Blikk úgy tudja, hogy Berki Krisztián özvegye máris szakított új pasijával.

„Mivel távol élnek egymástól, a fiú vidéken, Mazsi a fővárosban, így elég ritkán találkoznak. Így együtt töltöttek egy hétvégét Visegrádon egy luxushotelben. Mazsi nem úgy tűnt, mint aki túl boldog lenne a férfi mellett. Így nem volt meglepő, amikor a héten már arról mesélt egy közös barátunknak, hogy szakított. Hogy ez csak ideiglenes, vagy végleges szakítás, az hamarosan ki fog derülni”

- mesélte a lapnak egy közeli ismerős.

Berki Mazsi mind ez idáig semmiféle posztot vagy Story-t nem tett ki az Instagram-oldalára, amivel megmagyarázta volna a szakítást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás