promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyint meg lehet nézni meztelenül, csak van egy kis bökkenő
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kissé szürreális helyzetben - lásd orosz-ukrán háború - aukcióra bocsátanak egy, szintén kissé szürreális szobrot, amely az orosz elnököt Vlagyimir Putyint ábrázolja nem is akárhogy, ruha nélkül. 

Szerdán bocsátották aukcióra azt a szobrot, amely a meztelen Vlagyimir Putyint ábrázolja, miközben egy aranyozott vécén trónol - szúrta ki a Blikk. Arról is írnak, hogy már elég sokan láthatták a művet korábban, ugyanis a Kaputin nevű csoport már többször telepítette azt különböző közterületekre. Példának okáért a meztelen Putyin többek között a prágai orosz nagykövetség előtt is trónolt egy rövidet. 

A szobor egyébként egyik kezében vécépapírt, a másikban pedig egy vécékefét tart. A szürreális Putyin-szobor egyébként már önmagában megérne egy misét, azonban ez még nem minden. 

Az alkotás ugyanis nem önmagában értelmezendő, mert oldalán Alekszandr Lukasenko - belarusz köztársasági elnök - is helyet kap. További érdekesség, hogy a művet Meztelen gyilkosok névre keresztelték. A szoborról alább képet is találtunk, amelyen az orosz elnök férfiassága is látható, így ha valakit eddig komolyan izgatott volna, hogy az orosz elnök mivel dolgozik az ágyban, megszemlélheti alább.  

Forrás: Profimedia

A sokakat megbotránkoztató műre december 20-ig lehet licitálni, ha szívesen látnád a nappali fő díszeként, a kikiáltási ár 10 ezer euró, ami a jelenlegi árfolyamon nagyjából 4,1 millió forint. A bevételt Ukrajnának szánják, amelyből egy harci drónt vesznek majd. 

Kedd este egyébként egy rakéta csapódott be a lengyel-ukrán határ közelében Lengyelországban, akkor elég sokan tartottak attól, hogy kitör egy újabb esetleges világháború. Amíg konkrét információk nem jelentek meg, elég sokan gyanakodtak arra, hogy az orosz elnök akciójáról van szó, azonban a legutóbbi hírek szerint valószínűbb, hogy két ukrán rakéta tévesztett célt. 

Korábban a Promotions arról is beszámolt, hogy Putyin jobbkeze már jó ideje Szergej Lavrov, aki az orosz elnök helyett utazott el a G20 csoport csúcstalálkozójára. A 72 éves politikust azonban a helyi hatóságok szerint a repülőgépéről azonnal kórházba kellett szállítani. Az indulatokat csillapítandó, a külügyminiszter gyorsan be is jelentkezett, hogy mindenkit megnyugtasson arról, hogy nem történt nagyobb tragédia, az alábbi cikkben azt is megírtuk, hogy miről beszélt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás