promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A BKV erős üzenetet küldött Oroszországnak és Putyinnak – fotó
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Budapesti Közlekedési Zrt. posztját már több mint ezren lájkolták.

Tovább folytatódik a háború Oroszország és Ukrajna között, és abban már a szakértők sem mernek biztosat mondani, hogy meddig húzódhat el az egész vérengzés. Az ukrán katonákat és civileket próbálják megtörni a folyamatosan támadásokkal, míg Oroszország már annyi szankciót kapott a nyakába, hogy felsorolni is hosszú lenne.

A legtöbben, ha nem is tudnak sokat tenni Ukrajnáért, de az minden ember szívében ott lapul, hogy legyen végre béke Európában.

A Budapesti Közlekedési Zrt. is egy nagyszerű fotóval üzent Oroszországnak és Putyinnak, hogy érjen végre véget ez a véres háború.

Ha valaki lentről látta a forgolódó buszokat, akkor még nem tudhatta, hogy mi lesz a vége a sofőrök akciójának. Ha viszont madártávlatból nézünk rá a BKV járműveire, akkor láthatjuk, hogy kirajzolódik a nemzetközi béke szimbóluma. Ez végül borítóképnek is beállították.

A fotó már cikkünk írásakor rengeteg lájkot zsebelt be.

A BKV igyekszik nyitni az utasok felé, hogy közelebb hozzák a céget az emberekhez. Nem olyan például elindult a BKV TikTok-csatornája is.

A csatornán vegyesen osztanak meg szórakoztató és oktató jellegű tartalmakat, valamint programajánló és kedvcsináló klipek is előfordulnak majd a jövőben.

Az induláskor egy elég erős videóval indítottak, amit több mint 100 ezren láttak eddig. Ennek oka az lehet, hogy egy súlyos szóvicc is helyet kapott benne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás