promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elon Musk meglepő üzenetet küldött Putyinnak, ráadásul nyilvánosan - Fenyegetés lenne?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Elon Musk sajátos módszerrel szeretne véget vetni az orosz-ukrán háborúnak.

Jelenleg a világon szinte mindenhol az orosz-ukrán háború áll a figyelem középpontjában, hiszen egészen félelmetes belegondolni, hogy ilyen szörnyűség történhet, ráadásul 2022-ben, Magyarország szomszédságában. Oroszországot különböző szankciókkal próbálják rávenni a nagyvállalatok, hogy kössön békét Ukrajnával, most pedig kiderült, hogy a világ leggazdagabb emberének, a Tesla és a SpaceX mögött álló Elon Musknak is támadt egy egészen meglepő, érdekes ötlete ezzel kapcsolatban.

„Ezennel kihívom Vlagyimir Putyint egy párviadalra. A tét Ukrajna”

– írta nemrég Elon Musk egy már-már történelmi jelentőségű tweetben, ami egyszerre nevetséges és hátborzongató, mivel egyáltalán nem ezt várná korunk egyik legnagyobb elméjétől az ember.

Elon Musk nem először süt el hasonló „viccet”, ráadásul most egy lépéssel tovább is ment, hiszen kommentben még az orosz Kreml-t is megjelölte, hogy biztosan célba érjen a „fenyegetése”.

Furcsa belegondolni, hogy milyen világban élnénk, ha Putyin elfogadná Musk kihívását, harcolnának, és tényleg így érne véget a háború – bár ez biztos, hogy jóval kevesebb halálos áldozattal járna, mint a jelenlegi rémálom.

Itt lehet megnézni Elon Musk bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás