promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan hangosan kamatyoltak a Való Világ 10 játékosai, hogy aludni se lehetett tőlük
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemsokára kiderül, hogy a Való Világ 11-ben is lesznek-e ilyen jelenetek.

Igyekszik odapörkölni az RTL az őszi időszakban, mivel a népszerű műsorok közül már elindult A Konyhafőnök VIP, majd november 20-án indul a Való Világ 11 is az RTLII csatornáján.

Ugyebár az előző széria is elég erős volt, amit végül VV Vivi nyert meg. A versenyző hatalmas meglepetést okozott fél Magyarországnak, mivel a többség esélytelennek tartotta, és ezzel a benti versenytársai is így voltak. Bár azért tegyük hozzá, hogy rengetegen szimpatizáltak VV Robival is, aki végül ezüstérmes lett.

A mostani nyertes szintén nem kevesebb, mint 36 millió forinttal lesz gazdagabb, ami valóban meg tudja változtatni egy ember életét.

Az előző szezont mi is végigkövettük, és igyekeztünk nektek a legbizarrabb jeleneteket megmutatni. Ezek közül rengetegszer került a középpontba VV Virág és VV Dani akciózása. A páros miután összejött egymással, egyszerűen nem tudta abbahagyni a szeretkezést, a végén pedig már a kamerákat is teljesen kizárták.

Most felidézünk egy olyan pillanatot, amikor VV Bálint - aki most A Konyhafőnök VIP versenyébe is beszállt - egyszerűen nem tudott aludni a hangosan kamatyoló pártól. Először a kutyák ébresztették fel, majd jött VV Virág hangoskodása a paplan alatt.

„Olyan hangos… Már zavarbaejtően hangos”

- mondta anno Bálint, akinek az arcán azért lehetett látni, hogy inkább kínjában nevet az egészen.

Virág és Dani mindent megpróbáltak, hogy idekint is együtt maradjanak, de a tinilány úgy érezte, hogy a párja elnyomja őt, így szakítottak. Az szintén nehezítette a dolgot, hogy a családjaik abszolút nem jöttek ki jól egymással.

Mennyire lesz izgalmas a Való Világ 11? Az bizony a nézőkön is múlik, mivel ők fogják eldönteni, hogy kiknek akarják követni odabent a hétköznapjait. Reméljük, hogy idén is sok érdekes figura kerül be a játékba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás