promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Villantak a cicik a Való Világban a lányok erotikus tánca közben
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még az akkor visszafogott VV Fru is megmutatta a melleit Magyarországnak.

Már nem kell sokat aludni, hiszen jövő hét vasárnap elrajtol a Való Világ 11. Ugyebár az előző széria is elég erős volt, amit végül VV Vivi nyert meg. A versenyző hatalmas meglepetést okozott fél Magyarországnak, mivel a többség esélytelennek tartotta, és ezzel a benti versenytársai is így voltak.

Így övé lett a főnyeremény, a 36 millió forint, és a tudat, hogy a játékban végül ő lett a legszimpatikusabb a nézők számára. Végül ő több mint 100 napot töltött bent a villában mindentől elzárva. A dobogós VV Moh, és VV Robi lett.

A múltkor már el is kezdtünk kicsit nosztalgiázni, hogy milyen erősen indult az előző Való Világ Ginának köszönhetően.

Mennyire lesz izgalmas a Való Világ 11? Az bizony a nézőkön is múlik, mivel ők fogják eldönteni, hogy kiknek akarják követni odabent a hétköznapjait. Természetesen mindenki azt szeretné, hogy minél izgalmasabb arcok kerüljenek be a versenybe, aminek nem kicsi a tétje.

Akár csak múltkor, a beszavazottak már a karácsonyt is a villa falain belül fogják tölteni. Az a pár versenyző persze már otthon, akikkel a nézők nem fognak szimpatizálni.

Az előző szezonban volt olyan feladat is, amikor a lányoknak össze kellett hozniuk egy erotikus táncműsort. Nekik is bizonyítaniuk kellett, mivel a fiúk előtte chippendale-showt csináltak nekik.

A srácok csak a körvonalaikat láthatták, de hátul is voltak kamerák, szóval a Való Világ nézői többet kaptak a showból. VV Fru még igazán visszafogott volt, de ő is ledobta a melltartóját. A két jóbarátnő, VV Gina és VV Amanda is a bevállalós lányok közé tartozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás