promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A lottósorsolás hazai szépsége őrülten kívánatos bikiniben, de Jennifer Lopez is újra a melleivel hódít
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha ez nem lenne elég, feltűnik még Shakira hasonmása, na meg Heidi Klum meztelenül.

Senki se mert volna arra fogadni, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez 17 év után ismét összejön egymással, de hát ilyen a sors, na meg a szerelem, ami nem múlt el teljesen, csak erősebb lett. A sztárpáros túl van az esküvőn és a párizsi nászúton is. A lesifotósok közben már kezdenek szép lassan leszállni róluk, mivel az újdonság varázsa kezd elszállni, mivel mindenki megszokottnak veszi, hogy ők már férj és feleség.

Hogy együtt fognak-e megöregedni az már a jövő zenéje. Annyi biztos, hogy Jennifer Lopez még mindig csúcsformában van. Az éneklés és a színészkedés mellett modellként sem fogja vissza magát, és egy átlátszó melltartóban mutatta meg a feszes kebleit.

Heidi Klum közben összehozta a hét 18 karikás villantását. Az Instagram továbbra sem törölte a képet, ami nagyon feszegeti a határokat. A világsztár modell egy hajszálnyira van attól, hogy odalent is megmutassa magát.

Mi újság a magyarországi hatos lottó háza táján? A főnyereményt nem vitték el ma, így a következő héten 285 millió forintért lehet játszani. Király Viktor kedvese, Király-Virág Anita a lottósorsolás egyik háziasszonya, bár most nem ő volt bent a stúdióban. Ettől még találkozhatunk vele, mivel az egyik válogatás főszereplője volt a kívánatos bikinijében.

Carmen Electra miatt is érdemes kattintani, aki anno rengeteg címlapon mosolygott vissza ránk. A szemfülesek még meztelenül is elkaphatták elég sok alkalommal. A szépség idén lett 50 éves, de még mindig igazi nehézbombázó.

Szegény Shakirának eléggé zátonyra futott a kapcsolata Gerard Piquével. Persze azt amit ő átél, azt a hasonmásának nem kell hála égnek. Érdemes több képet is megnézni Rebecca Maiellanoról, aki valóban hasonlít a világsztárra.

Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber közben egyre fentebb lépked azon a bizonyos szamárlétrán. Nem rég ő is ledobta a melltartóját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás