promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
356 millió forint értékű kincset talált felújítás közben egy pár, mindenki ledöbbent
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A padló alatt találták meg a kincset, ami elképesztő összegért kelt el egy aukción.

Rengeteg embernek az az egyik legféltettebb vágya, hogy egy olyan, rendkívül értékes kincset találjon, ami teljesen megváltoztatja az életét, és szinte örökre megszabadítja az anyagi gondoktól. Nos, ez 2019-ben összejött egy szerencsés pár számára, akik éppen felújították az angliai Ellerby-ben található, több száz éves házukat, ugyanis olyasmit fedeztek fel a padlójuk alatt, ami egészen elképesztő.

A brit pár egy üdítősdobozhoz hasonló dolgot talált a padló alatt, ami első ránézésre olyan volt, mintha az előző elektromos hálózat része lenne. Végül kiderült, hogy nem így van, ugyanis egy régi „persely” rejtőzött minden bizonnyal évszázadokon át a lakók talpai alatt: összesen 264 darab, rendkívül ritka, 17., illetve 18. századi aranyérmét rejtett magában, amik már az első becslések szerint is egy vagyont értek.

A névtelenség mögé bújó pár úgy döntött, hogy aukcióra bocsájtja az aranyérméket, és végül 754 ezer fonttal, vagyis nagyjából 356,8 millió forinttal lettek gazdagabbak.

Mindez pedig szinte csak annak köszönhető, hogy felújítás közben hihetetlenül nagy szerencséjük volt, és belebotlottak a britek eddigi egyik legnagyobb házi felfedezésébe, amitől természetesen mindenki ledöbbent.

Az egyelőre még kérdéses, hogy mihez kezd ezzel a hatalmas összeggel a pár, de az biztos, hogy ezek után mindenki kétszer is át fogja nézni felújítás során a házát, hátha hasonlóan fantasztikus felfedezés lesz a vége – hiszen nincs is olyan ember a földön, aki ne örülne manapság egy kis ajándékpénznek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás