promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki a húga formás fenekét bámulta Katalin hercegné esküvőjén – így néz ki ma a híressé vált popsi tulajdonosa
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kétmilliárd ember nézte elbűvölten a káprázatos hátsót.

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2011 tavaszán kötöttek házasságot. Az álomesküvőre természetesen a fél világ kíváncsi volt, és emiatt egy olyan személy is fokozott figyelmet kapott, aki erre nem feltétlenül vágyott.

Az akkor 27 esztendős Pippa (valójában Philippa) Middletonról van szó, vagyis a szépséges menyasszony hugicájáról, aki viszonylag ritkán tűnt fel a tévés közvetítésben, ám rövid idő alatt is óriási népszerűségre tett szert.

A szerzőként is ismert Pippa ugyanis elképesztően szép fehér ruhában hordozta nővére uszályát, amely jól kirajzolta isteni fenekét. Utólag bevallotta, hogy a nagyjából 56 másodpercnyi szereplése kis híján romba döntötte az életét.

Nem csoda, hiszen összesen 2 milliárd néző kapcsolt legalább rövid időre az álomesküvőre, és Pippa formás hátsója valóban megérdemelte a megkülönböztetett figyelmet. Amikor pedig Katalin, a húga, valamint az édesapjuk közösen végigmasíroztak a királyi Bentley-től az ezeréves Westminster-székesegyházig, akkor Pippa egyértelműen ellopta a show-t.

Olyan nagy felhajtás kerekedett körülötte, hogy órákon belül létrejött a Pippa Middleton Ass Appreciation Society, vagyis a fenekéért rajongó vicces Facebook-társaság, amelynek még manapság is 171 ezer tagja van.

„A rám irányuló figyelem teljesen váratlan volt. A gyönyörű fehér ruhával csupán az volt a tervünk, hogy teljesen eltűnjek Katalin mögött”

– magyarázta utólag a szépséges hugica. Azóta már ő is házasságra adta a fejét, 2017-ben ment hozzá a befektető James Matthewshoz, aki mellesleg az autóversenyzésbe is belekóstolt. Három gyermekük született, ám ez Pippa bombasztikus alakján nem sokat változtatott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás