promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így hordja a bugyiját és melltartóját Katalin hercegné
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A királyi család tagjának nem szabad öltözködési bakit elkövetnie.

A királyi család tagjainak mindig makulátlanul kell megjelenniük a nyilvánosság előtt. Különösen igaz ez a família hölgytagjaira, akik még véletlenül sem véthetnek semmiféle öltözködési bakit. Fellebbenő szoknya, kilátszó bugyi, a ruhán áttetsző melltartó? Még akaratlanul sem!

A frissen walesi hercegnévé kinevezett Katalin általában szolid viseletben jelenik meg az alattvalói előtt, néha azonban ő is elengedi magát, előfordul, hogy az illendőnél rövidebb szoknyát, esetleg laza farmer-pulcsi kombinációt hord.

A fehérneműjével azonban kifejezetten óvatos, hiszen ha bármikor is megmutatná, ami legfeljebb a férjére tartozik, azon hónapokig csámcsogna a bulvársajtó. A bugyija vonala természetesen nem mutatkozhat meg a szoknyája alatt, és erre Katalin egy sajátos trükköt alkalmaz.

Pánt és varrat nélküli alsót húz magára, ami egy hálószobában kiábrándítóan hatna, hiszen nagyon hasonlít arra, amit a köznyelv „nagyibugyinak” nevez. Ormótlan, esetlen, dísztelen, és – ami a legfontosabb – teljesen testhez simuló, így egyáltalán nem észlelhető a viselőjén.

Nemcsak Katalin, de más hírességek is szívesen folyamodnak ehhez a megoldáshoz, akárcsak a melltartó esetében, aminek az „eltüntetése” szintén nagy fifikát igényel. Különösen egy áttetszőbb ruha esetében, bár egy hercegnén semmilyen körülmények közt nem mutatna jól a vállon ide-oda mozgó melltartópánt.

Ezt pedig úgy kerülik el, hogy a kebleket fixen tartó darabot tulajdonképpen hozzávarrják a ruhája belsejéhez, és így már nincs szükség arra, hogy az illető személy külön vegye fel azt. Melltartóból is létezik ugyanakkor a bugyiknál említett, pánt és varrat nélküli verzió, amely szinte egybeolvad a testtel, különösen, ha az a bőr színéhez hasonló.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás