promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csaknem egymilliárd forintot fizetett ki egy George Michael-rajongó, hogy összezúzza az énekes álomotthonát
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy George Michael „szuperfan” engedélyt kapott arra, hogy szétrombolja az énekes egykori otthonát, még akor is, ha a környéken élőket ezzel komolyan kihozza a sodrukból. Mindezért hajlandó volt kifizetni 19 millió fontot, ami - a jelenlegi árfolyamon számolva - nagyjából egymilliárd forintot ér. 

 

A 2016-ban karácsony napján elhunyt énekes családja 2020-ban adta el az énekes Highgate-i otthonát a szupergazdag "szuperrajongóknak", Stephen Cameronnak és feleségének, Clare Harrisonnak. 

A férfi engedélyt kapott egy "szuperpince" kialakítására az előkert alatt, amely egy lakóhelyiséget és egy második konyhát foglal magában, illetve azt is engedélyezték, hogy bővítsék a már meglévő melléképületet, beleértve a szabadtéri zuhanyzót és a tetőteraszt, illetve, hogy áthelyezzék az úszómedencét és egy pergolát is. 

Még tavaly júliusban kapott engedélyt a házaspár különböző „kisebb átalakításokra”, beleértve az új hálószobát, a konyha költöztetését, a szobák átalakítását, az új kéményt és a lépcsőházat, illetve az ajtónyílások és ablakok beállítását - írja cikkében a The Sun. Bár a pályázatokat heves vita övezte, úgy tűnik, hogy az átalakítások mégis megtörténhetnek. A Highgate Society és a Highgate Természetvédelmi Területek Tanácsadó Bizottsága folyamatosan at átalakítás ellen érvel.

Előbbi "határozottan kifogásolja" a kérelmet, hogy a házat "szükségtelenül és lekicsinylő módon módosítsák a Highgate Természetvédelmi Terület egyik legszebb házsorának homlokzatán". Panaszt is benyújtottak az ügyben, ugyanis nagyon aggódnak amiatt, hogy a többi műemlék jellgű épület harmóniáját majd megbontja az átalakítás. 

Az újdonsült tulajdonos azonban elégedett volt, amikor megvette a házat, a háromgyermekes apa a Daily Mailnek akkor azt mondta: „Ez egy gyönyörű ingatlan, lenyűgöző, és alig várom, hogy ott élhessek. Hatalmas George Michael-rajongó vagyok, így ez még jobb lesz” - nos, utóbb a kijelentés több kérdést is felvet, emiatt lehetséges, hogy a történet végére még várni kell egy keveset. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás