promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior nem láthatja a gyerekeit, üzent a volt feleségének
Borítókép:  TV2 play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyik oldalon szerelem, másik oldalon dráma.

Egy válás sosem könnyű, főleg akkor nem, amikor gyerekek is születtek már a kapcsolatból. Ha még egy feldolgozandó trauma is társul a rossz viszonyhoz, ott minden lesz, csak happy end nem. Ez a témakör pont annyira megosztó, mint a házasság: van, aki szerint a válás bűn és mindenféleképpen ki kell tartani a másik mellett, bármit is csinált. Van, aki a végére már olyan könnyedén és lazán lép ki egy kapcsolatból, minthogy más mindennap alsóneműt hord a ruhája alá. Vannak, akik a gyerekeik miatt nem válnak el, mert nem akarják, hogy sérüljenek. Vannak, akik félnek a változástól és inkább maradnak a megszokásban akkor is, ha az már mérgező. Van, aki a pénz miatt nem válik el a másiktól. Vannak, akik a válás után szerető és jó viszonyban maradnak. Vannak, akik a válás után úgy tesznek, mintha soha semmi közük nem lett volna egymáshoz. Olyan is van, akik a szakítás után pár évvel újra összejönnek, mert fejlődtek külön-külön annyira, hogy már képesek legyenek egymás mellett leélni az életüket. Rengeteg pro-, kontra érvet lehetne felsorolni. 

De lássunk egy példát: L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga, az exfeleség újabb „kalandját". Attól eltekintve, hogy a napokban buktak le - látszólag - Dárdai Blankával, hogy a munkakapcsolat nem épp csak munkakapcsolat, hanem szerelem is, a rappert még mindig üldözi a múltja.

A népszerű rapper nem épp a vissszafogottságáról híres, és ezt egyaránt érthetjük a közösségi média jelenlétére és a valódi életére is, viszont szerintem nem bánunk úgy az emberekkel, ahogy néha ő teszi. Függetlenül attól, hogy mik történtek a közös életükben, hogy hogyan váltak el: lehet gyűlölni, lehet elfordulni tőle, lehet véleményünk, de ha már a nyilvánosság előtt éljük az életünket, akkor egy kis tartásnak is kéne lennie. A traumákat mindenkinek magában kell feldolgoznia ahhoz, hogy tényleg sikeres legyen az elfogadás és megbékélés. Arról nem is beszélve, hogy idővel, ahogy önmagunkat megtanuljuk ismerni és kezelni, úgy képesek leszünk az érzéseinket is kontrollálni, hogy mikor minek és hol van helye.

L.L. Junior viszont elég szabadon él: fegyverekről, szivarokról, arany láncokról rak fel képeket a közösségi oldalára, mintha ő lenne a Keresztapa.

Az ATV hozott le a minap egy hírt, hogy a rapper az Instagram Storyjában üzent az ismerőseinek és az exfeleségének, miszerint Kinga nem veszi fel a telefont és nem engedi a gyerekeket az apjukhoz.

„Valaki mondja már meg a Kingának, mert nem érem el, hogy a kislányommal jogom van beszélni, ha már közös a gyerek, és hívjon fel két xanax között. Illetve azt, hogy a kommunikációt nem tilthatja meg a kislányom és a kisfiam között, akármennyire is szeretné a féltékenységet és irigységet a gyerekeimen levezetni, kérlek… Köszi. Vagy hívjam fel azt a drogos ***it hogy engedélyt adjon rá?"

- zárta le a végén egy kisebb személyeskedéssel a sorokat a Fekete Vonatból ismert énekes, de ennyivel nem hűtötte le a hirtelen természetét, és a következő Story bejegyzésében kitért arra, hogy mit gondol az erkölcsről, a gyerekek neveléséről és egy olyan anyáról, aki mindezeket gátolja,

„Ps: a gyerekek erkölcsi nevelésének akadályozása, illetve veszélyeztetése BŰNCSELEKMÉNY. Ps2: minden nő, aki azt hiszi, hogy egy kisgyermek szülésével kordában tarthat egy férfit, és ezt is gyakorolja, nemcsak buta, hanem gonosz, a gyerekek lelki világába tapos, visszafordíthatatlan sérüléseket okoz, és jogszabályt is sért. Nem is értem, pedig értelmes és fehér"

Mit csinálna egy olyan világban L.L. Junior, ahol nem létezne Internet és közösségi média? Pedig aztán nem mostani csirke ő se... De legfrissebb Instagram történetéből kidrerül, hogy kénytelen volt lemondani a szekszárdi fellépését, miszerint

„Sajnos az élet megint közbe szólt, itt ülünk hátul egy önkormányzati busszal az egész csapattal, épp visznek minket Szlovákiából, aztán vissza kell adnom ezt a buszt. Reggel mennek focizni a gyerekek, így sajnos nem tudok elmenni Szekszárdra"

- hozta le a Blikk.

Minden okkal történik?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás