promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 18 év korkülönbség ellenére is végre felvállalta új kapcsolatát L.L.Junior?
Borítókép:  TV2play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

L.L. Junior le se tagadhatná az unokaöccse, G.w.M vérmérsékletét.​

65 év korkülönbség volt Faludy György költő, és felesége Faludy Fanni között. Egyébként a költő a minap, 2022. szeptember 22-én lenne 112 éves. Andy Vajna és Vajna Tímea között 38 év. Demi Moore és Ashton Kutcher között 15 év.

Az emberek többsége szeret ítélkezni, ha meghallja, hogy egy pár között több mint 5 év korkülönbség van. Ha a férfi az idősebb, akkor általában a kapuzárási pánik címkét kapja meg, a fiatal lány pedig az „aranyásó" vagy – elnézést – a „ribanc” kifejezéseket, sőt, még az apakomplexust is rá szokták sütni. Viszont az idősebb férfival még mindig elnézőbb a társadalom, mint fordítva. Ha a nő az idősebb és a férfi a fiatalabb, akkor rögvest beindulnak a sztereotípiák, hogy a nő liliomtipró, magányos, felelőtlen, vagy csak így akarja fiatalnak tartani magát. Egyébként nagyon érdekes, hogy

egy 1984-es kutatásban, amit Gloria Cowan szedett össze, az jött ki, hogy minél nagyobb a korkülönbség a pár tagjai között a nő javára, annál kisebb az esély arra, hogy hosszútávon is együtt maradjanak.

Talán az ilyenek miatt is van egy kis félelem és szorongás az idősebb nőknél, hogy hosszútávra, de rövidebb távra is beadják a derekukat a fiatalabb udvarlóknak. Eleve nehéz kapcsolatban lenni, és eleve nagy teher igent mondani a másiknak, hogy akkor próbáljuk meg, de ha ehhez még a külső világ véleménye, olykor rosszindulata vagy épp nyomása is párosul, akkor igencsak erősnek kell lennie a köteléknek a két szerelmes fél között, hogy túléljen mindent.

Ha a fentebb írt Gloria Cowan kutatását vesszük alapul, akkor a jelenleg lassan kialakuló románc két sztárjának igencsak jó esélyei vannak a párkapcsolatra. L.L. Junior nagyon sokat szerepel a sajtóban az elmúlt időszakban: nőügyek, durva válás, vagy épp az egyik kisfia elvesztése miatt. Most viszont mindenáron össze akarják hozni őt az egykori X-Faktoros versenyzővel és énekesnővel, a 23 éves Dárdai Blankával. A népszerű rappernél 18 évvel fiatalabb lánnyal már hónapok óta egyre félreérthetőbb helyzetekben látni, amik valahogy mindig eljutnak a rajongókhoz vagy épp a médiához.

A Fekete vonatból lett ismert rapper természetesen eddig mindenhol tagadta a híreket, Blankával együtt, és mindenhol csak azt mondták, hogy munkakapcsolatról van szó, hiszen egy közös dalon dolgoznak éppen. Most mondjam azt, hogy Kulcsár Edina és G.w.M románcának kiteljesedése is egy közös munka gyümölcse?

A szemfüles rajongók azonban egy képre lettek figyelmesek az énekesnő Instagram-oldalán, amit frissen rakott ki az egykori X-Faktoros azzal a felírattal, hogy

„Bocsánat, a szívem még itt tart."

L.L. Junior pedig életében először odakommentelt a kép alá egy piros szívet és egy tűz hangulatjelet, amire a három piros szíves reagálás is azonnal jött Blankától. Erre a hozzászólók már azonnal megszaladtak és jöttek a kérdéseikkel, hogy most már akkor felvállaljátok végre a kapcsolatotokat? De olyan kommentek is vannak, amik a 18 évet hozzák fel, és hogy eléggé gáz ez az apakomplexus... Vajon miért olyan nehéz elképzelni, hogy a 18 év különbség ellenére is egymásra találhattak?

Bár az is lehet, hogy elkészült a közös daluk és a marketing szempontjából felülnek arra a vonatra, amit a sajtó, illetve ő maguk is játszottak velünk az elmúlt időben: eljátszani a szerelmespárt a sikerért – de vajon mennyire nézzük ki belőlük az őszintétlenséget?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás