promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Szabó Zsófi csúnyán lebuktatta L.L. Juniort, igaznak bizonyultak a pletykák?
Borítókép:  youtube.com/Családbarát Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy L.L. Juniornak már nem kell többé titkolóznia, Szabó Zsófi tett róla.

Pár hónapja még azt találgatta a fél ország, hogy vajon kivel jött össze Szabó Zsófi, utána meg már a Shane Tusuppal való, rejtélyes szakításától volt hangos a sajtó. Az RTL Klub műsorvezetőjének magánélete azóta is kiemelt figyelmet kap az emberektől, de most L.L. Junior is hasonló cipőben jár, ugyanis nemrég derült ki, hogy nem sikerült megmentenie a kapcsolatát Körtvélyessy Kingával, most pedig nagyon úgy néz ki, hogy a 18 évvel fiatalabb Dárdai Blanka mellett találta meg a boldogságot:

L.L. Junior és Dárdai Blanka tagadták, hogy együtt lennének, és csupán munkakapcsolatként jellemezték a viszonyukat, de a minap sokat sejtető kommentelgetésbe kezdtek, ami egyből azt sugallta a követőiknek, hogy tényleg kialakulóban van közöttük egy forró románc. Nos, most könnyen lehet, hogy Szabó Zsófi buktatta le őket egy több, mint érdekes felvétellel a közösségi oldalán.

Szabó Zsófi szeptember 22-én lett 34 éves, ezt pedig természetesen meg is ünnepelte, a kis buliján pedig a kirakott képek alapján ott volt többek között Hajdú Péter a szerelmével, illetve L.L. Junior is Dárdai Blankával – az utóbbi páros ráadásul elég romantikusan pózolt, ugyanis Junior keze az énekesnő derekán volt, Blanka pedig fogta közben a rapper kezét, mint egy igazi pár.

L.L. Junior és Dárdai Blanka hivatalosan még nem vallották be a szerelmüket, de tényleg minden jel arra utal, hogy összejöttek, hiszen egy egyszerű „munkatársat” általában nem viszünk egy ilyen szűk körű ünneplésre, és főleg nem pózolunk velük így – reméljük, hogy hamarosan kiderül az igazság.

Íme Szabó Zsófi születésnapi galériája, amiben megtalálható a „lebuktató” fotó is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás