promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még az ATV szerint is a világ legfontosabb híre, hogy miért hívják Kulcsár Edina exét Csutinak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anno ugyebár az is kiderült, hogy miért hívják Majoros Péter Majkának.

Tavasszal a bulvármédiában anno szinte mindenki Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szakításával volt elfoglalva. A hír akkor robbant még nagyobbat, amikor kiderült, hogy előbbi már új párt is talált magának G.w.M, azaz Várga Márk személyében.

A vállalkozó kicsit nehezen, de magához tudott térni, G.w.M-ben meg hirtelen tudatosult, hogy underground rapperből hirtelen celeb lett. A bulvársajtó azért már nem foglalkozik annyit velük, mint a fénykorukban, de a szakítás erősen dobott az érdeklődésükön.

Azóta mondhatni sok víz lefolyt a Dunán. A szépségkirálynő és a párja, G.w.M első közös gyermeküket várják, Szabó András Csuti közben meg szakított az új szerelmével, akire kevés időt tudott szánni, és továbbra is vannak olyan dolgok körülötte, amiket szeretne rendbe tenni.

Kulcsár Edina a Dancing with The Stars című műsorban is szerepelt volna, de a terhessége miatt Berki Mazsi váltotta a műsorban, aki ugyebár nem olyan rég vesztette el a férjét, Berki Krisztiánt.

Az embereknek sok bugyuta dolog jár a fejükben nap mint nap, de arra valószínűleg nem kóborol el az agyuk, hogy miért hívják Csutit Csutinak, vagy Majkát Majkának, pedig valamilyen szinten ez egy tök érdekes dolog.

Mindenki imádja Szlazsánszky Ferenc lapszemléjét az ATV-n, ahol néha elég érdekes hírek szoktak előkerülni. (7:54-kor érdemes odakapcsolni.) Nekünk külön boldogság, hogy a műsorvezető kicsit poénból, kicsit szarkasztikusan, de a világ legfontosabb hírének titulálta az egyik írásunkat.

 De tényleg, miért hívják Szabó Andrást Csutinak, és Majoros Pétert Majkának? Azt a lenti cikkeinkből megtudjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás