promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért Csuti a beceneve Kulcsár Edina korábbi párjának? Itt az igazság
Borítókép:  RTL Klub/screenshot
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A celebvilágban nagyon sokan használnak beceneveket, sokszor egészen meglepő az erdetük.

Az elmúlt pár hónapban a legtöbb magyart érdekelték azok a sztorik, amelyek Csutival, azaz Szabó Andrással, és Kulcsár Edinával történtek. A sztárpár szakítása is nagyon sok embert érdekelt, utána pedig rengetegen olvasták azokat a híreket is, amelyek Kulcsár Edináról, illetve új párjáról, a rapper G.w.M-ről szóltak. Látni lehetett a Google algoritmusainak cikkajánlásaiban is, hogy ez a téma bizony nagyon sokáig ki fog tartani.

Az elmúlt időszakban a bulvároldalakon ezek voltak a legjobban olvasott hírek.

És persze azóta is számtalan hír jelenik meg róluk naponta. Legutóbb például az pörgette a hírfolyamokat, hogy Kulcsár Edina bejelentette, babát várnak G.w.M-mel, így pedig a Dancing with The Stars című műsorban is változtatásokat kellett eszközölni, hiszen Edina volt az egyik versenyző, aki az új évadban táncolt volna a műsorokban a színpadon. A TV2 később egy váratlan bejelentést tett, utána pedig az is kiderült, hogy Berki Mazsi veszi át Edina helyét Magyarország egyik legnézettebb táncos vetélkedőjében.

Ám vannak oylan témák, amelyeket a róluk szóló cikkek csak nagyon ritkán említenek, mégis valószínűleg több millió magyar gondolkodott már el rajta, hogy például honnan jön vagy éppen mit jelent Csuti beceneve?

Pedig korábban volt már erről szó, egy nagyon hosszú 24.hu-s interjúban elárulta ezt már Szabó András. Az interjú amúgy nagyon izgalmas témákat érint, és nagyon olvasmányos is, többek között arról is olvashatunk, hogy Csutinak nagy álma volt, hogy a Fradi igazolt játékosa lehessen.

Mint elmesélte akkor a lapnak a kedves történetet:

"Anyukám adta: ringatott, és egyszer csak Csutikámnak nevezett. Sokáig nem használtam ezt a nevet, aztán tinikoromban lett egy tárcsázós telefonunk, hívtak mindig a haverok, ilyenkor anyu vette fel, kiabálta, hogy „Csuti, telefon!”, így rám ragadt a név. Az, hogy használom, valamilyen formában tiszteletadás anyukám felé"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás