promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi hónapok óta együtt van ezzel a kigyúrt, gazdag férfival
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Többen is megerősítették, hogy Berki Mazsi már hónapok óta ezzel a sikeres üzletemberrel alkot egy párt.

Berki Mazsi alaposan megvezetett mindenkit. A luxusözvegy hónapok óta utazgat és éli a világát, hetekre elvonult "lelki terápiára" Balira, aztán kibérelt egy méregdrága villát a Balatonon, hogy ott ünnepelje a születésnapját. Ezek után egy hosszú dilemmázás után elvállalta, hogy kisegíti a teherbe esett Kulcsár Edinát, és átveszi a helyét a Dancing with the Stars idei évadában - természetesen ezt is azért, hogy lélekben megerősítse magát.

Berki Krisztián halála óta rengetegen támadják Berki Mazsit, hiszen sokan nem nézik jó szemmel, hogy luxus körülmények között éldegél. Vannak, akik úgy vélik, hogy a gyásza nem őszinte; sőt, még az anyósa is azt állította korábban, hogy Mazsi egyáltalán nem a valódi arcát mutatja a világnak.

„Aki tényleg, komolyan gyászol, az nem nyaralgat Balin, vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem jár-kel rihegve-röhögve ide-oda, nem flörtölget egy buliban valami tévéssel, és nem megy el táncikálni a tévébe”

- mondta a feldúlt édesanya.

Mazsiról nemrég a Reddit-en jelentek meg lesifotók, amiket a Club Heaven-ben készített egy szemfüles olvasóriporter. Ezeken a fotókon jól látszik, hogy egy Mazsinak látszó nő táncikál egy izmos, magas férfival. A képek készítője azt állította, hogy aki háttal áll a képen, az valóban Berki özvegye, aki egész éjjel jókedvűen bulizott és csókolózott a titokzatos férfival.

Mind ez idáig úgy tűnt, hogy ezek csupán újabb rosszindulatú pletykák, amelyekkel megpróbálják besározni a fiatal, gyászoló édesanyját, de most a Blikk tudomására jutott, hogy Berki Mazsi mindenkit megvezetett, és már hónapok óta boldog párkapcsolatban él egy kigyúrt, gazdag üzletemberrel.

A boldog párt többen is látták már Budapesten együtt mászkálni, egy Mazsihoz közel álló informátor pedig a lapnak elárulta, hogy a férfit Zoltánnak hívják, akivel Mazsi együtt nyaralt Balin, és ott volt vele a Balatonon is.

„Vidéken él, és sikeres üzletember, van egy jól menő vállalkozása. Már korábban is ismerték egymást Mazsival a közös barátaiknak köszönhetően. Hónapok óta együtt vannak, Zoltán rengeteget segített neki a gyászban és az újrakezdésben. Jól megértik egymást, hiszen egy korábbi kapcsolatából neki is van egy kislánya”

- nyilatkozott az informátor.

(Fotó: Blikk)

Berki Mazsi többször is hangoztatta, hogy nem szeretne a múlton rágódni, csak a jövőbe tekint a saját, és kislánya érdekében, és ha hihetünk azoknak a híreszteléseknek, hogy Krisztián és Mazsi házassága már jóval az egykori médiaszemélyiség halála előtt megromlott, és Krisztián valóban bántalmazta Mazsit, nem csoda, hogy a fiatal nő egy másik férfi oldalán keresett vígaszt és támaszt. Ettől függetlenül biztos lesznek olyanok, akik korainak fogják gondolni ezt a párkapcsolatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás