promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen dolog történt Berki Mazsival, veszélyben a Dancing with the Stars-os szereplése?
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Senki sem lenne most Berki Mazsi helyében.

Rengeteget lehet hallani manapság Berki Mazsiról, hiszen a május 6-án elhunyt férjének, Berki Krisztiánnak az édesanyja elég durva dolgokkal vádolta őt, ugyanis nő szerint az éppen a Dancing with the Stars című táncos vetélkedőműsor 3. évadára készülő özvegy pokollá tette a fia életét, ráadásul nem gyászolja őt megfelelően. A minap pedig kiszivárgott pár nagy port kavaró lesifotó, amiken elvileg Berki Mazsi szerepel egy titokzatos férfival, akivel az állítólagos szemtanú szerint egész este csókolóztak egy szórakozóhelyen:

Berki Mazsi a váratlanul teherbe esett Kulcsár Edina helyére jött megkésve az ősszel induló Dancing with the Stars következő évadába, amiben Bonyhádi Ferenc lesz a partnere. Rengeteget kell gyakorolniuk, hogy behozzák a lemaradást, de úgy tűnik, hogy most egy olyan komoly kellemetlenség történt Berki Krisztián özvegyével, ami könnyen lehet, hogy akár veszélyeztetni fogja a szereplését, illetve a teljesítményét a műsorban.

„Vidám nap lett volna a mai, ha nem csípődik be reggel a derekam... de ettől függetlenül igyekeztem a legtöbbet kihozni a mai napomból, ráadásul így egész nap a kislányommal lehettem”

– írta Berki Mazsi.

Akinek volt már derék becsípődése, az pontosan tudja, hogy az milyen pokoli fájdalommal jár, és mennyire megnehezíti a természetes mozgást, ami Berki Mazsi számára nélkülözhetetlen a felkészülésben. Szerencsére úgy tűnik, hogy a híresség nem aggódik, hiszen mosolygós képpel közölte a hírt a követőivel – minden bizonnyal már talált megoldást arra, hogy ne szenvedjen a sérülése miatt, így remélhetőleg tudja folytatni a próbákat, a Dancing with the Stars első adásában pedig már csúcsformában lesz.

Íme Berki Mazsi posztja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás