Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kívánatosan egymásnak feszülnek Nyári Dia és Demi Rose mellei – válogatás

Kívánatosan egymásnak feszülnek Nyári Dia és Demi Rose mellei – válogatás

Színes

Kívánatosan egymásnak feszülnek Nyári Dia és Demi Rose mellei – válogatás

Színes

BTP 06:06

Utána jön egy olyan dögös ingatlanügynök Erika Gray személyében, aki bármikor rád tud sózni egy házat.

Nyári Dia kisfia még 2018-ban született meg. A Barátok közt egykori sztárja nem olyan rég arról beszélt a Reggeliben, hogy mennyire félti a gyermekét az internetes zaklatásoktól. A színésznőt már nem érdeklik az esetleges negatív kommentek, szóval büszkén szokott villantani, ha a helyzet úgy hozza. Most is bugyira és melltartóra vetkőzött, amit Instagramon meg is mutatott. Több kép van fent, szóval ne felejtsetek el lapozni.

Demi Rose amatőr modellként indította be a karrierjét az Instagramon, de ma már igazi profi. Nem kell sokat várni, és a követőtábora el fogja érni a 20 milliót. Tényleg egy hajszálnyira vagyunk, és nagyon szurkolunk neki, hogy ez hamarosan összejöjjön. Már csak azért is, mert valószínűleg akkor valami extra tartalommal fog jelentkezni, bár ő mindig ezt teszi. Most a nevadai Burning Man fesztiválon járt, és a mellbimbóit csak cuki fekete szívecskék takarták.

Végezetül jöjjön egy új induló, a csodálatos Erika Gray, akinek már 2,3 millió követője van Instagramon. A modell luxusingatlanokat is árusít, és adottságaival valószínűleg hamar el is tudja csavarni néhány vevő fejét. Te köztük lennél?

Nem volt elég a mostani válogatás?

Borítókép: Profimedia