promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara átlátszó ruhában villantott, meglepő szankciót vetett ki Oroszország
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara átlátszó ruhája, az új orosz szankció, és Sebestyén Balázsék vérlázító kijelentései voltak a legolvasottabb hírek ezen a héten.

Schobert Lara korábban már kiposztolta ezeket a képeket, de letörölte. Most azonban ismét megosztotta őket, nem tudni miért. A legidősebb Schobert-gyermek ehhez a fotózáshoz tetőtől talpig feketét húzott; a fekete napszemüveg és a fekete táskához egy egyberészes, átlátszó ruhát választott, ami alatt nem csak a bugyija, de más is jól látszik.

Az oroszok ismét egy elég érdekes döntést hoztak, ugyanis közzétettek egy 25 főből álló listát, ami azoknak a neveit tartalmazza, akiket örökre kitiltottak Oroszországból. A személyek között befolyásos politikusok, üzletemberek és megdöbbentő módon hollywoodi hírességek is szerepelnek, így többek között minden idők egyik legjobb amerikai színésze, illetve legsikeresebb komikusa se teheti be a lábát többé Oroszországba.

Vérlázítóan indult péntek reggel a Balázsék című műsor a Rádió 1-en. Sebestyén Balázs, Rákócz Feri, és Vadon Jani felháborító stílusban beszélgettek II. Erzsébet haláláról és Károly trónralépéséről.

Ismét egy egészen kellemetlen videó kezdett terjedni a világhálón Gáspár Laciról: valaki felrakott TikTokra egy részletet az X-Faktor egyik adásából, ahol az énekesnek eléggé rossz helyen botlott meg a nyelve.

Nemrég olyan bejelentés jött az egyik szolgáltatóval kapcsolatban, ami több, mint 200 ezer magyar előfizetőt érint.

Nemrég a Holdról jött egy elképesztő kép, amely színhű, és egészen más képet fest az égitestről, mint azt korábban láttuk, vagy gondoltuk volna. Mint kiderült, a szakértők közel 250 ezer képből rakták össze az elképesztően látványos alkotást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás