promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő szankciót vetett ki Oroszország, és ez a magyarok egyik kedvenc komikusát is érinti
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyszerre nevetséges és félelmetes az oroszok döntése.

Már hosszú hónapok óta tart az orosz-ukrán háború, ami rengeteg ember életét tette tönkre eddig, és sajnos minden valószínűséggel még fogja is, ugyanis a békekötésnek egyelőre még jele sincs. Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin folyton egészen meglepő dolgokat tesz, ez pedig nagyon aggasztja az embereket, hiszen a kiszámíthatatlanság kifejezetten lélekörlő hatással van mindenkire egy háborúban.

Az oroszok ismét egy elég érdekes döntést hoztak, ugyanis közzétettek egy 25 főből álló listát, ami azoknak a neveit tartalmazza, akiket örökre kitiltottak Oroszországból. A személyek között befolyásos politikusok, üzletemberek és megdöbbentő módon hollywoodi hírességek is szerepelnek, így többek között minden idők egyik legjobb amerikai színésze, illetve legsikeresebb komikusa se teheti be a lábát többé Oroszországba.

A fent említett két celeb nem más, mint az Oscar-díjas Sean Penn (Nevem Sam, Titokzatos folyó), illetve a magyarok egyik kedvence, Ben Stiller (Éjszaka a múzeumban, Keresd a nőt!) – vagyis az oroszok őket tiltották ki végleg az országukból, mivel úgy gondolták, hogy ők rosszabbá teszik a viszony Oroszország és az Egyesült Államok között.

Sean Penn valószínűleg azért kapott ilyen kitüntetett figyelmet az orosz döntéshozóktól, mert folyamatosan azért kampányolt az utóbbi hónapokban, hogy Ukrajna minél több támogatást kapjon a háborúban, ráadásul ő maga is járt Ukrajnában; Ben Stiller pedig minden bizonnyal azzal vívta ki magának ezt a „megtiszteltetést”, hogy találkozott Ukrajnában az elnökkel, Zelenszkijjel, akivel a háborús menekültek ügyéről tárgyaltak, hiszen a humorista az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának egyik jószolgálati nagykövete.

A világsajtó nevetségesnek, meg persze közben egészen félelmetesnek is nevezte az egészet, hiszen valóban elég furcsa, hogy Sean Penn és Ben Stiller ilyen kiemelést kaptak, és szinte közellenségnek számítanak Oroszországban az aktivitásuk miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás