promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara átlátszó ruhája alatt nemcsak a bugyija látszik ki, hanem más is
Borítókép:  Femcafe
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara extrém átlátszó ruhában pózolt az egyik magyarországi kastély előtt.

Egy jó ideig Schobert Larával volt tele a bulvármédia, miután kiderült, hogy megbukott az érettségin. Schobert Norbi később kamerák előtt ismerte el, hogy lánya valóban sikertelen vizsgát tett, de később ismét megpróbálkozik vele.

Lara azóta is gondtalanul éli a mindennapjait, boldog párkapcsolatban él szerelmével, és nemrég Balira is elutazott, mikor édesanyja, Rubint Réka Alakreform Tábora zajlott. Lara folyamatosan újabb és újabb képeket tesz ki a közösségi oldalára, és mostanában elég sokszor posztolt ki bikinis fotókat is, amelyeken bárki megcsodálhatja formás, nőies alakját.

Nemrég azonban olyan képeket rakott ki, amelyeket korábban már kitette az Instagram-oldalára, utána viszont letörölte. Most valamiért ismét megosztotta őket. Ezek azok a képek, amelyek a Kutason található négy csillagos szállodánál, a Hertelendy Kastélynál készültek.

Lara ehhez a fotózáshoz tetőtől talpig feketét húzott; a fekete napszemüveg és a fekete táskához egy egyberészes, átlátszó ruhát választott, ami alatt nem csak a bugyija, de a melltartója is jól látszik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás