promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rémséges dolgot fedeztek fel egy fürdőszoba felújításakor a fal mögött, ennél nyugtalanítóbb dolgot rég láthattál
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A régi viktoriánus épület őrizhet még jó néhány titkot. 

Egy öreg házban mindig nyugtalanító járkálni, az ember valahogy érzi az ott lakott elődök szellemének jelenlétét – még ha képletesen is értve. Ugyanígy járt az az angol pár is, amely felújítás közben bukkant valami igazán szörnyűségesre.

A történet helyszíne Brighton, ahol a Steven és Carolyn nevű főhőseink vásároltak meg egy régi ingatlant. Éppen a fürdőszoba szétverésével voltak elfoglalva, amikor a fal mögött egy apró kamrát találtak, abban pedig egy egészen váratlan, és éppen ezért riasztó tárgyat: egy ócska vaságyat.

A bútordarab pontosan kitöltötte a rendelkezésre álló helyet, vagyis úgy tűnt, mintha oda tervezték volna. Belegondolni is szörnyű azonban, hogy milyen céllal, az angol pár is leginkább egy horrorfilm forgatási helyszíneként tudta volna ezután elképzelni a jövendőbeli otthonát.

Az 54 éves Steven és 42 éves felesége egy régi viktoriánus házat vásároltak meg, amelynek a fürdőszobájául kiszemelt helyiségében egykor szenet tároltak a korábbi lakók. Ráadásul akadt más meglepetés is az ingatlannal kapcsolatban.

„Miután megvásároltuk, csak azután jöttünk rá, hogy egy alagsor is tartozik hozzá. Ezt az ingatlanügynök nem említette, vagy csak mi siklottunk el ezen részlet fölött”

– mondta a feleség. Egyelőre nincs ötletük arra, hogy a félelmetes vaságy mire szolgálhatott, ráadásul úgy saccolják, hogy egy gyereké lehetett. Egyáltalán nem örülnek annak, hogy a ház ilyen titkokat őriz – és ki tudja, mit tárnak még fel a múltjából.

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás