promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti csúnyán lebukott: itt a bizonyíték, hogy tényleg összejött a dögös színésznővel?
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy két meggondolatlan Insta Story buktatta le Csutit és az állítólagos új barátnőjét.

Csuti számára minden bizonnyal elég megterhelő eddig ez az év, hiszen januárban kiderült, hogy több év után elválik Kulcsár Edinától, aki ráadásul szinte rögtön összejött G.w.M-mel, és már az első közös gyermeküket várják. Pár hónappal később Csuti is megtalálta az új párját a gyönyörű Gina személyében, de sokak meglepetésére nemrég szakítottak, miután nem tudtak elég időt együtt lenni, és történt pár olyan dolog, amit a hírességnek rendbe kell tennie magában:

Már a szakítás híre előtt elkezdték pletykálni, hogy Csuti nemrég egy műsor forgatása alatt közel került a Jóban Rosszban színésznőjéhez, a szuperdögös Szorcsik Vikihez, de ezt akkor mindketten tagadták. Nos, könnyen lehet, hogy azóta változtak a dolgok, ugyanis ma reggel mindketten elég sokat sejtető dolgot osztottak meg az Insta Storyjukban, ami akár le is buktathatta őket.

Állítólag Csuti és Szorcsik Viki is ugyanott töltötték a reggelt, legalábbis erről árulkodik, hogy elvileg mindketten a pápai tavaknál jelentkeztek be a közösségi oldalukra, ráadásul szinte egyszerre, mintha csak megbeszélték volna – ez pedig sokak szerint egyértelmű jele annak, hogy titokban tényleg összejöttek.

Egyelőre még kérdéses, hogy direkt csinálták, vagy csak egy meggondolatlan véletlen volt, hogy mindketten ugyanonnan posztoltak, de ha együtt is vannak, az még egyáltalán nem bizonyítja, hogy egy párt alkotnak, hiszen lehet, hogy csak egy baráti kiruccanásról van szó – bár a kommentelők valamiért már szinte tényként kezelik, hogy Csuti és Szorcsik Viki az ország legújabb sztárpárja.

Ha valaki esetleg nem lenne tisztában azzal, hogy ki is az a Szorcsik Viki, akkor ebben a cikkünkben egy kicsit jobban is megismerheti őt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás