promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti szakított a barátnőjével, és titokban összejött a híres színésznővel?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina egykori szerelme, Csuti éppen egy nagyon nehéz időszakát éli, ami érthető.

Csuti számára minden bizonnyal rendkívül megterhelő ez az év, hiszen januárban kiderült, hogy hiába próbálták megmenteni a házasságukat, végül a válás mellett döntöttek Kulcsár Edinával, aki sokak meglepetésére szinte rögtön összejött G.w.M-mel. Nemrég pedig bebizonyosodott, hogy az egykori szépségkirálynő és a rapper első közös gyermeküket várják, ami valószínűleg eléggé rosszul érintette Csutit, hiszen mindössze pár hónappal ezelőtt még az ő párja volt Kulcsár Edina.

Persze Csuti is megtalálta azóta az új párját, hiszen összejött a gyönyörű Ginával, de úgy tűnik, hogy az utóbbi időszakban sajnos eltávolodtak egymástól, ugyanis az üzletember a minap egy kérdezz-felelek során elmondta, hogy mostanában kevesebb időt töltenek együtt, ez pedig egyből komoly aggodalmat okozott a rajongóinak – most pedig kiderült, hogy nem volt alaptalan az emberek félelme.

„Ahogy azt már írtam is nektek egy kérdezz felelekben, az utóbbi időben sokat voltunk külön Gdzsinaval. Rengeteg minden történt és történik körülöttem, ami felkavart és szeretnék magamban elrendezni mindent. Ezek és a távolság miatt úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább!”

– árulta el Csuti a közösségi oldalán.

Csuti állítólag leginkább egy televíziós műsor miatt nem tudott mostanában együtt lenni a párjával, ráadásul azt is elkezdték pletykálni egyesek, hogy a forgatáson összemelegedett a Jóban rosszban című sorozatból ismert színésznővel, Szorcsik Vikivel – de ezeket a szóbeszédeket hamar eloszlatták az érintettek, szóval úgy tűnik, hogy nem egy harmadik fél miatt ért véget Csuti kapcsolata, hanem valóban a távolság és a lelkileg megterhelő események miatt.

Itt lehet megtekinteni Csuti posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás