promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lemészárolhattak egy Nagylábú családot, állítólag az amerikai hadsereg speciális kommandója végzett a titokzatos lényekkel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az eset Ohióban történt, ahol régóta történnek különös észlelések.

A magyarul Nagylábúnak nevezett Bigfoot egy rejtélyes, szőrös, majomszerű lény, amely az Egyesült Államok elhagyatottabb vidékein gyakran feltűnik. A magassága eléri a 2,5–3 métert, ennek ellenére viszonylag jámbor, igyekszik elkerülni az embereket, legalábbis még nem érkezett hír arról, hogy megtámadott volna valakit.

Néhányan úgy gondolják, hogy a Nagylábú valójában nem is földi lény, hanem alkalmanként egy másik dimenzióból ruccan át hozzánk. Előfordult, hogy puskával lőttek ki rá egy sorozatot, ám a lénynek ezzel nem tudtak ártani.

Ennek fényében mindenképpen meglepő, hogy a hírek szerint az USA hadseregének egyik speciális kommandója kísérletképpen le akart gyilkolni egy komplett Bigfoot családot. A terv borzasztóan hangzik, de állítólag a katonák sikerrel jártak.

Ohio állam egyik távoli erdőségében törtek rá a lényekre, lemészárolták azokat, majd a testüket alapos vizsgálatnak vetették alá. Mindez a Patterson légi bázison történt, ha hinni lehet a Nagylábúak létezésében hívő fanatikusoknak.

A pletyka szerint a hadsereg azért szánta rá magát a drasztikus leszámolásra, mert a szőrös lények veszélyt jelentettek az emberekre, jelentős agresszivitást mutattak. A tettüket pedig nem is igyekeztek titokban tartani, hiszen annak nem lett volna sok értelme.

„A katonákat még arra sem tudjuk rávenni, hogy hallgassanak a barátnőik előtt egy-egy soron következő akcióról. Gondolják, hogy ezzel kapcsolatosan is tudták volna tartani a szájukat?”

– tette fel állítólag egy fiatal hadnagy a költői kérdést a közösségi médiában a hír igazságtartalmát kutatóknak. Egy veterán mindezt azzal árnyalta, hogy az amerikai sereg azért számos olyan akciót is végrehajt, amely nem kerül felszínre.

A környéken lakók egyébként régóta sejtik, hogy a Patterson légi bázissal kapcsolatban nem stimmel valami, a Bigfootok mellett földönkívüli lényekkel végzett kísérletekről is szárnyra keltek hírek. Sajnos, az viszont nem szivárgott ki, hogy a Nagylábúak vizsgálata hogyan zárult, valós vagy interdimenzionális lényekkel állunk-e szemben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás