promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagylábú létezik, és most végre tényleg jó minőségű mozgókép készült róla
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha a felvétel nem megrendezett, akkor ez valódi szenzáció.

A Nagylábúnak (Észak-Amerikában Bigfootnak vagy Sasquatchnak) nevezett lényről évszázadok óta mesélnek legendákat. Több helyen is megtalálták a lábnyomát, és számtalan szemtanú állítja, hogy valóban létezik, ám hiteles és perdöntő fénykép vagy videófelvétel még nem született róla.

Egészen mostanáig – már ha annak a két embernek a TikTok-videóját igazinak fogadjuk el, akik a napokban számoltak be a nagy leleplezésről. A film tanúsága szerint éppen a vadonban kocsikáztak, amikor valami szokatlanra lettek figyelmesek.

Mintha egy szándékosan felállított útakadály lett volna előttük, ám azt ügyesen kikerülték, és tovább folytatták az útjukat. Vidám beszélgetésbe bonyolódtak, ezért csak később vették észre, hogy a kamerájuk talán a Nagylábút rögzítette.

A szőrös lény a bal oldalukon futott el a sűrűben, jó néhány méteren keresztül velük párhuzamosan. Sok minden nem látszik belőle, illetve a mozgása is kissé emberinek tűnik, ezért képtelenség eldönteni, hogy ez a felvétel végre valódi-e.

Ha az, akkor alighanem ez a történelem legjobb mozgóképe, ami valaha a Bigfootról készült. A hozzászólók szerint a két férfinak elképesztő szerencséje volt, egy kommentelő viszont viccesen megjegyezte, hogy nem szép dolog tőlük, amiért kakilás közben zavarták meg a lényt.

A Nagylábúról 1967-ben született a leghíresebb filmfelvétel, akkor szintén két férfi találkozott vele a Bluff patak mentén. A komótosan cammogó, majomszerű lény kissé mérgesen feléjük fordult, majd eltűnt a megdöbbent szemtanúk elől. Szakértők szerint a kamerával rögzített képsorok akár valódiak is lehetnek, és ebben az esetben talán egy nőstényt láthatunk rajtuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás