promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha nem gondolnád, hogyan lesz tökéletesen selymes bőröd a strandon 5 perc alatt
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A peeling, nem más, mint bőrradírozás, és ennek az eljárásnak a célja, az elhalt hámsejtek és a keratinizált bőrrészecskék eltávolítása.

Ez a módszer hatékonyan tisztítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, megkönnyíti az oxigén felvételét. Már több radírozás után a bőr észrevehetően kiegyenlített, egységes lesz és még egészséges színt is kap. A durvább bőrfelületű területeken (láb, tenyér, könyök, térd) intenzív peeling szükséges.

Na de hogyan végezzük a peelinget?

A legjobb az egészben, hogy bármelyik szabadstrandon van lehetőséged egy kis gyógyító peelingre.

Mi az a "homokos" peeling?

Ha homokos parton nyaralsz, a legjobb, ha gyengéden bedörzsölöd az egész testedet egy kis nedves homokkal. A homok szemcséi gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket és ezután könnyebben és szebben tudunk barnulni.

Én minden nyáron napozás előtt véghez viszek egy kis természetes bőrradírozást, ezt homokkal végzem, de hazai folyók partján ásványi anyagokban gazdag agyagot is találhatunk, melytől még csodásabb lesz a leradírozott bőrünk.

Ezt természetesen otthon is elvégezhetjük, különböző erre specializálódott krémekkel, de ha egy kis természetes peelingre vágyunk, irány a szabadstrand.

Figyeljünk oda, hogy hetente maximum kétszer bőrradírozzunk és óvatosan dörzsöljük bőrünket, és utána megfelelően gondoskodjuk a hidratálásról és fényvédelemről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás