Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schobert Lara olyat villantott, hogy Rubint Réka és Vasvári Vivien is csodálattal nézte

Schobert Lara olyat villantott, hogy Rubint Réka és Vasvári Vivien is csodálattal nézte

Színes

Schobert Lara olyat villantott, hogy Rubint Réka és Vasvári Vivien is csodálattal nézte

Színes

Promotions 12:12

Rubint Réka sem hagyta kommentár nélkül Schobert Lara fotóját.

A Schobert-család az elmúlt napokban Balin tartózkodott, ugyanis ott volt Alakreform táboruk. Rubint Réka természetesen újdonsült táncpartnerét, Andrei Mangrát is magával vitte, hogy ott is edzeni és próbálni tudjanak. Réka a közösségi oldalán elismerte, hogy a páros tánc nem könnyű, hiszen másfajta mozgás, mint amit eddig végzett, de mindent megtesz annak érdekében, hogy ne okozzon csalódást sem Andrei-nek, sem a követőinek.

Természetesen Lara is elutazott Indonéziába, ő a tengeren hajókázva és a tengerparton napozva tölti el az időt. Legutóbb egy olyan bikinis képet tett közzé a közösségi oldalán, ahogy a homokos parton, hason fekszik, közben pedig úgy tartja maga előtt a telefonját, mintha szefit készítene; de nagyon hasonlít ez a beállás ahhoz, mint amikor valaki a tükör előtt fotózza magát.

Az alábbi képet azonban valaki más csinálta, az nem derül ki a posztból, hogy Lara kivel volt lent a tengerparton.

A bejegyzést nagyon sokan lájkolták és többen hozzá is szóltak: köztük az édesanyja, Rubint Réka, aki három szivecskés szemű emojit küldött a lányának, míg Vasvári Vivien annyit kommentelt hozzá, hogy

„szépség”.

Minden bizonnyal nagyon sokan irigykedve nézik a Schobert-család Balin készült képeit, hiszen ilyen hőségben sokan biztos szívesebben lennének Indonéziában, mint itthon.

Borítókép: NLC