promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara bugyiban pózolt Balin, büszkén mutatta formás fenekét
Borítókép:  ifaktor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara feneke lett Bali új látványossága.

Schobert Lara mostanában központi téma volt a hazai bulvársajtóban, miután kiderült, hogy megbukott az érettségin. Édesapja, Schobert Norbi kamerák előtt, élő adásban állt ki lánya mellett, és hadat üzent azoknak, akik megpróbálják őt és a családját lejáratni.

Schobert Lara a rosszul sikerült érettségi óta is ugyanúgy éli az életét: nemrég a barátnőjével ment el fesztiválozni, most pedig Balin nyaral vélhetően a barátjával. Az indonéz sziget mostanában felkapott nyaralóhely lett a magyar hírességek körében, nemrég még Berki Mazsi tartózkodott itt és gyógyította a lelkét, most pedig a Schobert-házaspár legidősebb gyermeke és párja választotta ezt a helyszínt az augusztusi vakációzásra.

Lara szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát a tengeren, ugyanis olyan képeket tett közzé a közösségi oldalán, amelyek a parton, és egy hajón készültek. Az influenszerlány a hajó orrába állt ki, és úgy pózolt a kamera előtt, hogy jól látható legyen a formás feneke.

A követőinek szemmel láthatóan tetszettek ezek a képek, hiszen csak pozitív komment olvasható a poszt alatt. Hozzá kell tenni, hogy a bejegyzés alatt Lara korlátozta a hozzászólások számát, ez az oka, hogy mindössze öt komment van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás