promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Jackasst is megszégyenítő, őrült mutatvánnyal sokkolta az egész világot pár brit férfi
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan még a szemüket is eltakarták, annyira durva volt a produkció.

Az America's Got Talent olyan az Egyesült Államokban, mint a Csillag születik Magyarországon, hiszen ez egy olyan tehetségkutató műsor, ahová bárki, bármilyen produkcióval jelentkezhet. Ahogy az lenni szokott, itt is a válogató a műsor legmókásabb része, hiszen ekkor bújnak elő a rejtekhelyükről a csodabogarak, és az eddig fel nem fedezett tehetségek – mint például az a hollókői lány, aki a kutyájával varázsolta el a közönséget:

Most egyenesen Angliából érkezett az America's Got Talentbe pár férfi, akiken már első ránézésre is érezni lehetett, hogy valami különlegessel készültek. A szintén brit zsűritagnak, Simon Cowellnek rögtön szimpatikusak voltak, de még neki is leesett kicsit az álla, mikor elkezdődött a „műsor”, hiszen olyasmit csinált a The Lazy Generation nevezetű banda, amit még talán a Jackass is megirigyelne.

Először mindannyian lefeküdtek a földre, majd hagyták, hogy egy kövér férfi minden erejével rájuk ugorjon, és csak ezek után indult be igazán a „buli”: befújták a srácok arcát paprika spray-vel, és úgy püfölték egymást párnákkal – majd a földre szórtak a vakon csapkodó férfiaknak egy jó nagy adag rajzszeget is, és még egy sokkoló is előkerült – volt, akik végig sem bírta nézni, amit csinálnak.

Mondani sem kell, hogy a közönség szinte sokkot kapott a The Lazy Generation előadásától, főleg akkor, mikor a végén látták, hogy csupa vér a lábuk és lógnak ki belőlük a rajzszögek – nem csoda, hogy a Modern család című sorozatból ismert Sofía Vergara megnyomta rájuk a piros X-et, hogy hagyják már abba.

Simon Cowell a végére állva tapsolta a produkciót, vagyis legalább neki tetszett ez az őrült ökörködés, amire nem igazán vannak szavak, de az biztos, hogy senkinek sem ajánlott ezt otthon kipróbálnia – itt nézheti meg az, aki kíváncsi rá, de erős gyomor kell hozzá:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás