promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy hollókői lányról és a kutyájáról beszél a fél világ, hatalmas magyar siker az amerikai tévében
Borítókép:  youtube.com/America's Got Talent (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még a legendás Simon Cowell álla is leesett a hollókői lány produkciójától.

Az America's Got Talent az amerikaiak egyik legsikeresebb és legfontosabb tehetségkutató műsora, amit több millióan néznek világszerte, így aki ott maradandót tud alkotni, azt szinte mindenhol ismerni fogják utána. Nagyon nehéz a zsűritagoknak, Simon Cowellnek, Heidi Klumnak, Howie Mandelnek és a Modern családból ismert Sofía Vergarának újat mutatni, hiszen az évek alatt majdnem mindent láttak már, de most egy magyar lánynak mégis sikerült elkápráztatnia őket a kutyusával a válogatón.

A hollókői dog dancing oktató, Berczes Christine Elisabeth egy különleges produkcióval készült, amiben segítségére volt a Meredith nevű osztrák juhászkutyája is: együtt adtak elő egy megható történettel rendelkező táncműsort, és mindenki odavolt, hogy milyen ügyes, illetve cuki az eb – ráadásul még az érzelmek is átjöttek a mozdulatokból, így többen is megkönnyezték a stúdióban az előadást, amit végül állva tapsoltak meg.

Ezek után jöttek csak az igazi izgalmak, hiszen a zsűrinek kellett eldöntenie, hogy Berczes Christine Elisabeth és Meredith továbbjuthatnak-e az America's Got Talent következő fordulójába, és csodák csodájára mind a négyen igennel szavaztak, ami viszonylag ritka a műsorban – még Simon Cowell is megszavazta nekik a bizalmat, pedig ő általában elég szigorú szokott lenni.

„A kutyám nagyon élvezte a show-t, a közönség pedig nem akarta elengedni őt: sorba állva várták, hogy megsimogathassák. Örülünk a sikernek, de számomra az az igazi elismerés, ha még többen megismerik, elismerik ezt a sportot és kipróbálják a dog dancinget”

mondta Berczes Christine Elisabeth az adás után.

Rengeteg pozitív kritikát és dicséretet kapott a hollókői lány és a kutyusa, ráadásul már az internetre is felkerült a produkciójuk, amit máris több százezren láttak. Reméljük, hogy a következő fordulóban is hasonlóan remek fogadtatásban részesülnek, és ismét egy szívhez szóló műsorral kedveskednek a közönségnek.

Itt lehet megnézni Berczes Christine Elisabeth és Meredith előadását az America's Got Talentben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás