promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp lebukott – Vele bújik mostanság ágyba a színész?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki Johnny Depp végre maga mögött hagyja teljesen a múltat.

Johnny Depp 2011-ben ismerkedett meg a 23 évvel fiatalabb Amber Hearddel a Rumnapló című film forgatásán. Akkor még valószínűleg nem gondolta, hogy ő lesz az a nő, aki fenekestül fogja felforgatni az életét.

Az elején minden jól alakult köztük, szóval néhány év után összeházasodtak. Johnny Depp hamar észrevette, hogy egy iszonyatosan mérgező kapcsolatba került bele, amiből mindenképpen menekülni akart. Akkor a bulvár lapok sokat spekuláltak, de ma már rengeteg titokra fény derült, ami tisztázta Johnny Depp nevét.

Aztán eljött 2022, aminek az első félévében a fél világ csak rájuk figyelt. A bonyolult ügy középpontja Heard vádja volt, miszerint Depp bántalmazta a házasságuk során. Olyan történetek láttak napvilágot, ami még a sokat látott bulvárrajongókat is megizzasztotta.

A bíróság végül kihirdette a döntést, és a rágalmazási per abszolút nyertese Johnny Depp lett. Bár igazából mindkettejüket felelősnek találták rágalmazásért, de Depp kapta a nagyobb kártérítést, Heardtől pedig már a közvélemény is teljesen elfordult.

Végül elutasították Amber Heard kérelmét, hogy tárgyalják újra a Johnny Depp elleni ügyét, szóval az egész itt végleg elhasalt.

Johnny Depp köszöni szépen, innentől már remekül van. Sokan nem tudják, de a művész nem csak kiváló színész, hanem zenész is. Deppet vasárnap fotózták le az olaszországi Umbriában, ahol Jeff Beck mellett lépett fel egy zenei fesztiválon.

A TMZ szúrta ki, hogy a színésszel egy ismeretlen bombázó van állandóan. Vajon a munkatársa, az új barátnője, vagy csak szimplán a szeretője? A pletykagyár természetesen beindult interneten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás