promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító: Bruce Willis 34 év után visszatért oda, ahol igazi akcióhőssé vált
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bruce Willis ismét ellátogatott a Nakatomi toronyba, ahol a Die Hard első része játszódik.

Az egész világnak összetört a szíve, mikor nemrég kiderült, hogy visszavonul sokak kedvenc színésze, Bruce Willis, ugyanis egy afázia nevű, ritka betegségben szenved, ami miatt lassan leépülnek a kognitív képességei. Állítólag voltak olyan esetek, hogy a forgatáson hirtelen elfelejtette, hol van, illetve már a szövegeit sem tudta megjegyezni, így kénytelen volt hátat fordítani a színészkedésnek, pedig hosszú évtizedek óta ez volt számára az egyik legfontosabb dolog az életben.

Bruce Willis a visszavonulása óta egyszerű, boldog életet él a családjával és a szerető feleségével, Emma Heminggel, aki nagyon megszenvedi a férje betegségét, hiszen látja, ahogy napról napra egyre kevesebb marad belőle. Éppen ezért olyan megható, amit nemrég tett, ugyanis elvitte a világsztárt egy olyan helyre, ami hatalmas jelentőséggel bír számára, ráadásul a rajongóknak is kiemelten fontos.

A legendás Bruce Willis 34 év után újra eljutott a Die Hard helyszínéül szolgáló, ikonikus Nakatomi toronyhoz, ráadásul még a tetőre is felment, ahol a film egyik legmenőbb, legizgalmasabb jelenete is játszódik – az arcán pedig látni lehetett a jóleső nosztalgiát és az emlékek előtörését, hiszen gyakorlatilag itt vált ő igazi akcióhőssé, itt vett hatalmas fordulatot a pályafutása.

Biztos, hogy a színész rajongóinak szívét is bizsergéssel tölti el, hogy John McClane visszatért a Nakatomi toronyhoz, hiszen sokan tartják a Die Hardot minden idők legjobb akciófilmjének, így egy ilyen pillanat rendkívüli jelentőséggel bír – ebből is látszik, hogy Bruce Willis felesége, Emma Heming valóban odafigyel a szerelmére, és kitart mellette még a nehéz időkben is.

Íme Bruce Willis visszatérése a Nakatomi toronyhoz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás