promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amber Heard csúnyán pofára esett, Johnny Depp fellélegezhet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A bíróság elgáncsolta Amber Heard bosszúhadjáratát Johnny Depp ellen.

Mindössze pár héttel ezelőtt az egész világ Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási/becsületsértési perén csámcsogott, amit a színész azért indított, mert az exfelesége évekkel ezelőtt azt állította (elvileg hamisan), hogy bántalmazta őt, ennek hatására pedig teljesen tönkrement világsztár a karrierje, és még A Karib-tenger kalózai-szériából is kitették. A pert végül Johnny Depp nyerte, Amber Heardnek pedig 10,35 millió dollárt kell fizetnie neki – nem csoda, hogy a csalódott színésznő szinte egyből fellebbezést nyújtott be, és közben szinte bosszút esküdött:

Johnny Depp a verdikt óta boldogan éli az életét, koncertezik és egy új, európai filmen dolgozik, ráadásul még azzal is bepróbálkozott a békesség nevében, hogy elengedi Amber Heard „tartozását”, ha nem fellebbez az ítélet ellen, hiszen a színésznek nem a pénz volt a lényeg, hanem az, hogy végre tisztára mossa a nevét, és az egész világ megismerje az ő oldalát is – de Amber Heard nem engedett, és ennek meg is lett a következménye.

Amber Heard nemrég azt kérte a bíróságtól a fellebbezés során, hogy tegyék semmissé a verdiktet, és ezt leginkább azzal indokolta, hogy az egyik esküdt valójában nem is az, akinek kiküldték a behívót, csupán a nevük azonos. Most kiderült, hogy ezt a kérelmet elutasították, ugyanis a behívón nem volt más megkülönböztető adat, így nem követtek el hibát – vagyis a színésznő csúnyán pofára esett, továbbra is Johnny Depp a győztes.

Egyelőre még kérdéses, hogy mi lesz Amber Heard következő lépése, hiszen akár még újra is próbálkozhat egy másik indokkal, de sokkal valószínűbb, hogy egy újabb fronton fogja betámadni Johnny Deppet, hiszen állítólag nincs egyáltalán pénze kifizetni a 10,35 millió dollárt.

Johnny Deppet sem kell amúgy félteni, ugyanis az a hír járja, hogy ő is megtalálta a módját annak, hogy egy picit odaszúrjon Amber Heardnek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás